Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gabriela Vila, noul Director General al ADAMA România și Republica Moldova

foto: Facebook ADAMA Romania

Gabriela Vila a fost numită în funcția de Director General al ADAMA Agricultural Solutions pentru România și Republica Moldova, preluându-și noile atribuții începând cu ziua de vineri, 22 ianuarie.

Gabriela Vila face parte de peste 5 ani din echipa ADAMA și a ocupat anterior poziții de coordonare și conducere în alte companii importante din sectorul agribusiness.

„Cu noul an vin și noi schimbări în cadrul companiei noastre. Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că doamna Gabriela Vila este, începând de astăzi, noul Director General ADAMA România și Republica Moldova.

Cu o experiență de aproape 25 de ani în agribussiness, Gabriela a avut o contribuție importantă în transformarea business-ului ADAMA în ceea ce reprezintă el astăzi, venind cu o nouă abordare care a susținut parteneriatele pe termen lung cu clienții ADAMA. Îi urăm mult succes în noul rol”, informează compania ADAMA România, într-o postare pe pagina de socializare Facebook.

Înaintea numirii în noua funcție, actualul Director General ADAMA pentru România și Republica Moldova a ocupat poziția de Director Național de Vânzări în cadrul companiei, cu atribuții și responsabilități de management al echipei comerciale ADAMA, în definirea și implementarea condițiilor comerciale și de consolidare a colaborării cu partenerii din rețeaua de distribuție.

Doamna Gabriela Vila deține o experiență peste 20 de ani în sectorul agribusiness. Este absolventă a Academiei de Științe Economice din București, cu diplomă în Economie și Afaceri Internaționale.

De asemenea, a absolvit un program MBA al Open University din Marea Britanie.

“Acest nou rol reprezintă probabil cea mai mare provocare a carierei mele. Este o poziție care mă onorează, dar care vine totodată cu responsabilități importante. Din fericire, știu că am alături o echipă competitivă, alături de care am încredere că vom reuși să respectăm promisiunea ADAMA: aceea că fermierul român va primi întotdeauna soluții adecvate nevoilor sale, produse și servicii eficiente care să le simplifice activitatea și să îi ajute să se dezvolte, în ciuda contextului dificil în care ne aflăm”, a declarat Gabriela Vila, noul Director General al ADAMA Agricultural Solutions pentru România și Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalăul a semnat Declarația de la Paris. Va deveni oraș verde

Articolul următor

Proiectanții spanioli de pe A8: “Vom respecta graficul de execuție”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share