Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tranzacție însemnată pe piața transporturilor. Holdingul International Alexander se extinde prin achiziția Vio Transgrup

INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING (IAH), specializată în transport și logistică – al cărei fondator este omul de afaceri SIMION APREUTESE, ce conduce această companie de referință din România – își extinde afacerea prin achiziția Vio Transgrup, prima companie de transport de la noi din țară certificată Tapa1.

Grupul IAH a obținut acordul de la Consiliul Concurenței și a devenit oficial proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020.

Valoarea tranzacției nu a fost facută publică de fondatorul International Alexander, însă finanțarea acesteia a fost susținută de Unicredit Bank.

De asemenea, Deloitte Romania a asistat International Alexander în procesul de achiziție a companiei Vio Transgrup.

Prin dezvoltarea serviciilor oferite în mod constant, clienții International Alexander Holding vor beneficia de o gamă diversificată, specializată și cu focus pe securitatea întregului lanț de transport și logistică.

În plus, International Alexander este cea mai stabilă companie de transport din industrie și a confirmat an de an creșteri remarcabile, având recunoaștere în ultimii patru ani ca fiind “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muncitorii necalificați, solicitați în producția de mobilă

Articolul următor

Logistics demand holds up, Romania a strategic market for WDP

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share