Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EnergoBit, în criză de meseriași

Furnizorul de soluții și servicii pentru industria energetică EnergoBit Cluj a declanșat o campanie de recrutare de electricieni și de muncitori, în special pentru șantierele unde acționează.

Personalul vizat pentru munca de șantier în construcții-montaj îl reprezintă atât muncitorii necalificați, cât și calificați (sudori, maiștri, lăcătuși). De asemenea, sunt vizați electricienii de instalații electrice cu sau fără experiență.

O altă poziție scoasă la concurs este cea de inginer proiectant de instalații electrice, fiind necesară o experiență de 3-5 ani, conform reprezentanților companiei. Ei nu au precizat pachetul salarial sau de beneficii pe care compania îl pune la dispoziție.

Ștefan Gadola, alături de cei doi parteneri ai săi, Peter Pal şi Ioan Socea, au preluat din nou controlul asupra EnergoBit în acum patru ani, după ce în 2012 cedaseră pachetul majoritar către fondul polonez de investiţii Innova Capital. EnergoBit are 800 de angajați, din care 200 de ingineri specializați, compania fiind unul dintre liderii autohtoni în domeniul electro-energetic.

Aceasta are sediul central la Cluj- Napoca, două unităţi de producție, la Jibou și Cluj, șase sucursale în țară: București, Brașov, Bacău, Constanța, Craiova, Jibou. Principalii săi competitori în domeniu, la nivel național, sunt Duro Felguera, ELM Electromontaj, Electrica Serv și Camusat Rom-Telecomunicații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul vrea să își reducă deșeurile depozitate la 15%

Articolul următor

S-a stabilit topul atracțiilor turistice din Sălaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share