Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hornbach își caută personal pentru cel dintâi magazin din Cluj

Grupul german Horbach a început procesul de selecție pentru personalul destinat primei sale unități de bricolaj din județul Cluj.

Printre pozițiile vizate se numără director adjunct de magazin, șef de raion, recepție marfă sau profi-montaj, lucrător comercial raion, recepție marfă sau servicii clienți, casier-trezorier, șofer de camionetă. Demersurile de finalizare a celui dintâi magazin din oraș s-au mutat în 2021, deși proiectul a debutat de mai mulți ani.

În 2020, germanii spuneau că au început să dezvolte un magazin nou în Cluj, ca parte a strategiei de extindere a reţelei de pe piaţa locală. La Cluj-Napoca, unitatea este programată la intersecția străzilor Fabricii de Zahăr – Câmpina, în cartierul Bulgaria, pe un teren de 4 ha. Conducerea filialei din România a transmis că unitatea va fi activată în acest an, fără a specifica o dată.

Hornbach este o companie din Germania, care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcție și de produse pentru amenajare a casei și grădinărit, prezentă în nouă țări europene, cu 158 de magazine. La nivel global, grupul are 20.000 de angajați. Principalii săi concurenți din România sunt Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O cameră de comerț româno-maghiară se va înființa la Budapesta

Articolul următor

Mihai Pătrulescu se alătură echipei CBRE pentru a coordona departamentul de Investment Properties

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share