Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elevele din România se pregătesc pentru un viitor în joburi tehnologice

Au mai rămas doar câteva zile de înscrieri în cea mai mare competiție internațională de tehnologie și antreprenoriat, Technovation Girls, și din ce în ce mai multe eleve din România vor să se bucure de oportunitățile oferite de acest program.

Dedicată elevelor din întreaga lume cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani și desfășurată exclusiv online anul acesta, competiția le oferă participantelor o experiență unică, în care, alături de mentori profesori și specialiști în domeniu, învață să creeze de la zero o aplicație pentru smartphone și să pună bazele unui ‘‘start-up’’ care se adresează unei probleme locale sau globale.

Până acum, sute de eleve din toată țara s-au înscris în cadrul programului, tinere care își doresc să dobândească abilitățile esențiale pentru o viitoare carieră de succes și de ce nu, să urce România pe podiumul internațional.


Înscrierile în cadrul ediției 2021 se desfășoară până pe 12 martie și se realizează pe website-ul organizatorului: adfaber.org/technovation.

În edițiile anterioare, tinerele din România au impresionat juriul internațional. În 2018, cea mai bună echipă din România a ajuns în Silicon Valley, iar anul trecut România a avut 9 echipe în semfinală, dintre care una, echipa GirlEsc, a obținut titlul de cea mai bună aplicație europeană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Performerii anului bursier 2020: Cinci dintre premiile Bursei de Valori București au fost acordate companiilor din Transilvania

Articolul următor

VPK Packaging Salonta investește aproape 1 milion de euro într-o hală nouă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share