Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VPK Packaging Salonta investește aproape 1 milion de euro într-o hală nouă

Bart Dobbelaere, directorul general al VPK Packaging, a anunțat joi, 25 februarie 2021, o nouă investiție pentru extinderea fabricii din Salonta. Compania cu un număr de aproape 300 de angajați, construiește o hală nouă pe o suprafață de 2.300 mp, valoarea totală a investiției apropiindu-se de suma de 1 milion de euro. Investiția va aduce o creștere mare în privința competitivității companiei de succes.

Aproximativ 3,5 milioane de euro vor fi investiți până la mijlocul acestui an, consolidând astfel noi parteneriate care ne vor permite să ne menținem poziția pe piață”, a precizat Bart Dobbelaere.

VPK Packaging Salonta este o companie de origine belgiană, specializată în furnizarea de soluții inovatoare de ambalare. Prezentă în România încă din 2009, VPK Packaging produce și comercializează plăci de carton ondulat și cutii de carton. Clientii VPK Packaging sunt companii locale, naționale și multinaționale din România, Ungaria și țările vecine, ce pot fi deservite cu ușurință datorită locației avantajoase.

Compania din Salonta caută să se extindă angajând un inginer producție design, un electrician de întreținere și reparații și zece confecționeri – asamblori articole din carton. VPK Packaging este unul dintre cei mai mari angajatori din Salonta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Elevele din România se pregătesc pentru un viitor în joburi tehnologice

Articolul următor

Grad de ocupare de aproape 100% în weekend la Complex President din Băile Felix

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share