Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grad de ocupare de aproape 100% în weekend la Complex President din Băile Felix

Numărul de turiști sosiți în primele două luni ale anului la Complexul President din Băile Felix sunt o surpriză plăcută, potrivit managerului complexului, Dumitru Fechete.

Acesta a prezentat în fața reprezentanților a 55 de agenții de turism din toată țara, sosiți într-un infotrip la Băile Felix, noutățile cu care îi așteaptă Complexul President și stațiunea Băile Felix, Oradea și împrejurimile, pe turiști în acest an.

Vrem să vadă lucrurile la fața locului, așa cum sunt în realitate, să poată informa corect turiștii”, a precizat managerul Complexului President.
Dumitru Fechete

Acesta a vorbit și despre proiectul unui parc de distracții, ce urmează să fie construit în Băile Felix, împreună cu Primăria Sânmartin, proiect menit să atragă mai mulți turiști în stațiune.

Complexul President aniversează în 2021 20 de ani pe piața turismului.

Noi, ca în fiecare an, venim cu lucruri noi, investiții mai mari sau mai mici, cu care vrem să ne surprindem plăcut turiștii. Dacă anul trecut, în iulie, în plină pandemie, am reușit să punem în funcțiune un corp nou de hotel, cu săli de conferințe, anul acesta, în iunie, vom da în folosință, o clinică privată de recuperare, unde se va face un turism de sănătate la cele mai înalte standarde, cu un personal bine calificat și cu dotări de ultimă oră”, ne-a informat Dumitru Fechete.

Grad de ocupare de aproape 100% la Complexul President din Băile Felix în weekend

Acesta a mai precizat că ianuarie – februarie a fost o perioadă foarte prolifică în ceea ce privește gradul de ocpuare. În cursul săptămânii acesta este de peste 65%, iar în weekend 97%-98%, ceea ce este un lucru îmbucurător.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VPK Packaging Salonta investește aproape 1 milion de euro într-o hală nouă

Articolul următor

Festivalul-concurs „D’ale porcului”, la Complexul President din Băile Felix

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share