Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Supercom ia locul Rosal pe străzile Clujului, pentru 18 milioane de euro

Operatorul de salubritate Supercom București va începe să activeze, din 1 martie, pe sectorul în care acționa Rosal pe străzile din Cluj-Napoca.

„În urma câștigării licitației, o nouă firmă de salubritate stradală, Supercom, își începe de luni activitatea în Cluj-Napoca (sectorul vest, fost al Rosal). Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală.

Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare. Așteptăm o competiție a curățeniei între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Brantner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a declarat edilul Emil Boc.

Supercom se va ocupa, în următorii cinci ani, de salubrizarea stradală și deszăpezirea pe sectorul I din Cluj-Napoca, după ce Rosal a pierdut licitaţia. La licitație și-a mai depus ofertele Brantner și Polaris Medius – Polaris M. Oferta câștigătoare însumează 18 milioane de euro, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Rosal și Brantner au contestat rezultatul licitației, însă demersurile au fost respinse.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UBB va "produce" ingineri IT la Reșița

Articolul următor

Strabag, aproape de finalizarea unui tronson al Autostrăzii Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share