Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se profilează un mall de 10 milioane de euro la Turda

Compania poloneză Scallier va aduce din acest an în România conceptul Funshop Park, un lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în mai multe orașe mici și mijlocii din țară.

Extinderile rețelelor Lidl și Kaufland pe plan local i-a determinat Scallier să vâneze terenuri în apropierea magazinelor pentru deschiderea de parcuri de retail, conform In Turda. Dezvoltatorul intenționează ca până în 2022 să inaugureze șase galerii comerciale, cu o suprafață închiriabilă de peste 40.000 mp. Pentru acest an este planificată inagurarea Funshop Park Timișoara, Roșiorii de Vede și Focșani.

Cel de-al șaselea proiect Scallier pe plan local se va deschide la Turda în primul trimestru din 2022. Situat lângă Kaufland, Calea Victoriei, acesta va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 mp și 270 de locuri de parcare. Investiția într-un asemenea parc de retail este de până la 10 milioane de euro.

Scallier, cu sediul în Poznan, operează pe piața poloneză de aproape un deceniu și este specializată în gestionarea investițiilor în sectorul facilităților comerciale mici și mijlocii, potrivit Tele M. “România se află acum într-un moment în care Polonia era acum 10 ani. Oferta de spații comerciale moderne este foarte limitată. În multe orașe cu zeci de mii de oameni nu există deloc astfel de spații.

Funshop Park este o facilitate compactă, adaptată nevoilor comunităților locale. Prin urmare, o caracteristică a acestor proiecte va fi ofertă diversificată de servicii gastronomice. Aceasta distinge parcurile poloneze de cele implementate în România”, declara Wojciech Jurga, managing partner la Scallier.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liber la autostrada de Sălaj. Se dă drumul la exproprieri

Articolul următor

Educația medicală continuă rămâne o prioritate pentru Asociația OncoHelp

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share