Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Educația medicală continuă rămâne o prioritate pentru Asociația OncoHelp

În perioada 05 – 07 martie 2021 Asociația OncoHelp organizează conferința cu tema “Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăți în diagnostic și tratament”, conferință organizată în cadrul Zilelor OncoHelp. Aflat la cea de-a cincea ediție, evenimentul se va desfășura, la fel ca edițiile din 2020, on-line, folosind platforma www.myconnector.ro.

Adresat specialiștilor în domeniu, participarea se poate realiza doar pe bază de invitație. Evenimentul va reuni medici specialiști și rezidenți oncologi, hematologi, radioterapeuți, radiologi si anatomopatologi cât și psihologi clinicieni. Prezentările vor fi realizate de specialiști din cadrul Asociației OncoHelp și din alte clinici oncologice din țară și din străinătate.

În cadrul conferinței vor avea loc prezentări și dezbateri privind noutățile din domeniul oncologiei medicale si a specialitatilor conexe atât în diagnostic cât și în tratament, prezentări de caz, prezentări de terapii și produse farmaceutice, prezentări de ghiduri și protocoale, dar și de noutăți legislative.

Acest eveniment educațional și științific organizat sub umbrela Asociației OncoHelp a ajuns în prezent la cea de-a cincea ediție, devenind astfel un eveniment de tradiție. Acest lucru se datorează faptului că, pentru specialiștii asociației, educația medicală și colaborarea științifică în beneficiul pacientului oncologic rămân prioritare.

Zilele OncoHelp au ajuns la a 5-a ediție. Un eveniment regional al medicilor oncologi, această conferință reunește, de-a lungul a trei zile, colegii din această breaslă din județele cele mai vestice ale țării. De la Baia Mare până la Turnu Severin, oncologii se întâlnesc pentru a asculta și discuta cele mai noi informații mondiale din acest domeniu. Oncologia rămâne în continuare domeniul medical cu cea mai mare viteză de schimbare, de aceea astfel de evenimente medicale sunt esențiale pentru a ne ține conectați la ultimele noutăți de specialitate” a declarat Conf. Univ. Dr. Șerban Negru, Președinte al Asociației OncoHelp.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la telefon 0745 100495, email: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: Dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034333, email: office@huntersolutions.ro, persoană de contact: Miruna Vitcu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se profilează un mall de 10 milioane de euro la Turda

Articolul următor

Maratonul de business al comunității de afaceri franco-române, „rePORNIM ECONOMIA”, are loc în această săptămână la Brașov, Făgăraș și Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share