Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz va avea chartere de Grecia din Cluj și Iași

Operatorul low-cost va conecta Clujul cu Zakynthos și Mykonos, iar Iașiul, cu Santorini, cu câte două zboruri pe săptămână ce vor fi operate din vară.

„Continuăm să vedem o cerere susținută pentru destinații de vacanță din Cluj-Napoca și Iași și răspundem cu noi rute către Grecia, una dintre destinațiile externe de vacanță preferate ale românilor. Oferim acum opt rute între România și unele dintre stațiunile renumite din Europa în care românii pot călători în siguranță”, a spus Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Tarifele vor porni de la 189 de lei pe zbor, atât de la Cluj, cât și de la Iași, conform site-urilor de rezervări. Acestea se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia.

Zakynthos este o destinație pentru toate vârstele, iar Mykonos și Santorini, din sudul Greciei, prezintă situri istorice, zone de sporturi nautice și un vulcan încă activ. Compania a anunțat că a implementat măsuri de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. De pe Aeroportul Cluj mai operează zboruri de linie Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul se vrea orașul regional nr. 1 din Europa Centrală & Est

Articolul următor

Se caută executant pentru Pasajul subteran din Piața Emanuil Gojdu din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share