Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua de mall-uri Value Centre se extinde în Ardeal

Compania de investiții Prime Kapital a activat în Covasna un nou centru comercial din lanțul Value Centre, cu proiecte de acest gen în orașe ca Baia Mare, Zalău, Arad sau Alba Iulia.

Noul centru comercial din Sfântu Gheorghe înglobează primul hipermarket Carrefour din județ și un restaurant din rețeaua KFC. Sepsi Value Center (SVC) conține un magazin Carrefour dezvoltat în sistem complet “self check-out”.

Clienții pot să își plătească singuri produsele pentru a eficientiza sesiunea de cumpărături, diminuând timpii de așteptare, iar prin opțiunea Scan & Pay, pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături.

Restaurantul KFC, operat de Sphera Franchise Group (SFG), este primul de acest gen din Covasna. „Noul restaurant a venit ca un demers firesc al prospectării constante a pieței locale. Poziționarea strategică ne oferă oportunitatea de a ajunge la un număr semnificativ de consumatori”, a declarat Marian Gogu, director general al KFC România, conform Retail FMCG.

Acesta va avea 36 de angajați în funcțiile de manager, asistent manager, lucrător bucătărie, casier, bucătar. SFG, cel mai mare grup din industria de food service din România, deţine companiile ce operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Taco Bell. Grupul operează restaurante și în Republica Moldova, Italia.

Dezvoltatorul de centre comerciale Prime Kapital va demara în acest an primele sale construcţii din domeniul rezidenţial, marcând intrarea pe acest segment: Marmura Residence, Avalon Estate (București), Silk District (Iași). Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est, controlat de MAS Real Estate, fond de investiţii din Africa de Sud.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii sălăjeni produc lactate sub brandul Bioforia

Articolul următor

RODIH: PNRR ocolește IMM-urile, clusterele și Centrele de Inovare Digitală din România?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share