HR/Joburi Industrie Slider Targuri Ultimele stiri

Bosch creează povești de succes și echipe remarcabile

Târgul de Cariere își continua periplul virtual și ajunge în 25 și 26 martie la Cluj. În cele două zile, de la 11:00 la 18:00 angajatorii activi și cei care sunt în căutarea unor oportunități profesionale sau de dezvoltare a carierei își dau întâlnire pe targuldecariere.ro. Printre companiile care abia așteaptă să-și întâlnească posibilii viitori angajați se numără și Bosch.

Fabrica Bosch din Blaj și-a început activitatea în anul 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale. La Blaj, Bosch produce din 2012 şi componente pentru industria auto: o gamă largă de senzori precum și componente electronice pentru grupul motopropulsor. Tot aici, compania implementează soluții de industrie 4.0, precum si sisteme de monitorizare a producției și soluții inteligente pentru sudura cu laser. Unitatea s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în decursul anilor. Mai mult, fabrica Bosch din Blaj este una dintre cele trei fabrici Bosch din Europa unde se produc senzori de noxe, o componentă esențială a inovației revoluționare aduse de companie în sfera tehnologiei diesel și una dintre puţinele locații Bosch de pe continent în care se fabrică module electronice pentru cutia de viteze automată. Ca o recunoaștere a produselor sale de înaltă calitate, fabrica din Blaj a devenit începând din 2020 unitate de producţie coordonatoare la nivel global, pentru senzorii de bătaie.

Bosch își dorește să lase o amprentă de durată în lume, creată de o echipă remarcabilă. Și cum altfel se poate crea o echipă remarcabilă decât prin corectitudine și implicare? Succesul global al companiei Bosch depinde în foarte mare măsură de calificarea şi motivarea angajaţilor. Acesta este motivul pentru care compania investește în evoluția resurselor umane, oferă programe de dezvoltare pentru specialiști și management, pentru cei care doresc să își consolideze abilitățile individuale sau să își planifice următoarea mutare în carieră. Datorită managementului sistematic al competențelor, Bosch este conștient de nevoile de instruire ale fiecărui angajat, individual. Cunoștințele de specialitate și abilitățile sociale sunt considerate la fel de importante. Compania își propune să ofere fiecărui angajat aceleași oportunități de dezvoltare și, astfel, aplică instrumente standardizate în întreaga lume. Acestea includ feedback periodic și întâlniri de planificare, seminarii bazate pe cooperare. Planificarea carierei la Bosch este, de asemenea, transparentă și standardizată: pentru a accede într-o poziție de conducere, angajaţii au nevoie de calificări specifice. Pe lângă cunoștințele de specialitate, managerii de resurse umane iau în considerare și abilitățile de management. Bosch oferă un mediu de lucru inspiraţional, cultură corporativă, principii de conducere, o atmosferă de muncă prietenoasă și vine în întâmpinarea nevoilor angajaţilor, acordând o atenție specială echilibrului dintre viața profesională și cea personală.  Printre nenumăratele beneficii oferite de companie se numără: program de lucru flexibil, 25 de zile de concediu anual, bonusuri de relocare şi recomandare, transport gratuit, cantină în incinta fabricii şi o gamă largă de servicii medicale gratuite.

Compania se concentrează și pe educație, dezvoltând proiecte menite să crească comunități și asumându-și o responsabilitate specială pentru ocuparea forței de muncă și educație. De exemplu, Bosch România este un partener de încredere al școlilor locale în proiectul sistemului de învățământ dual încă din 2013. În Blaj, pentru programul școlar dual, există acum un parteneriat strâns cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu”. În ceea ce privește colaborarea cu mediul academic, compania a dezvoltat parteneriate cu trei universități din regiune: Universitatea de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie din Târgu Mureș, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, precum și cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia.

Related posts

Fuziune româno-germană în grupul Allgeier

Nora Dumitrescu

Gara de Nord din Timişoara mai aşteaptă până va fi renovată

Robert Bloancă

Transavia, investiție într-o sală de conferințe pentru Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Stefana Muresan

Un grup de antreprenori români a investit peste 300.000 de euro într-o reţea de 60 de magazine agricole

redactia

Deținătorii de terenuri pot primi bani de la UE pentru înființarea de păduri

Traian Dan

Mugur Isărescu a preluat preşedinţia CA al Centrului de Excelenţă în Finanţe

Traian Dan

Transavia continuă implicarea în comunitate și sprijinirea sistemului medical în contextul crizei sanitare

Nicolae Pop

Ofertă de 11,6 milioane de euro: Electroprecizia AG Săcele și Electrogrup au câștigat licitația pentru lucrări la viitorul Aeroport Brașov

Papuc Irina

Proiect de peste 3 mil. de euro pentru a stabili dacă vinul este fals, dezvoltat de cerectătorii clujeni

Stefana Muresan

Proiectul de buget pe 2019: Un plus de 54,9% la Transporturi, de 64,6% la Sănătate şi de 46,7% la Educaţie

redactia

MIPIM CONNECT: Digital platform for international property professionals, networking tool and exclusive content

Ionut Oprea

CBRE: E van Wijk reînnoire, 10.400 mp, în P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Școli din Brașov, Mureș și Sibiu, dotate și reabilitate din fonduri europene

redactia

Electrica va moderniza stația sa de distribuție de la Sighet

Nora Dumitrescu

Investiții de peste 90 de milioane de euro în distribuția de gaze naturale și electricitate

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] The Salt Road

Transilvania Business

10 milioane de euro mai mult pentru fermierii care vor să-și promoveze produsele: există două tipuri de acțiuni de promovare

Papuc Irina

Domeniul Banffy din Răscruci va deveni centru cultural

Nora Dumitrescu

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Linii de climatizare auto fabricate pentru întreaga lume, radiografiate cu raze X la Timișoara

Stefana Muresan

Horia Buhan vă propune Șuiorul pentru vara/toamna aceasta: „Perfect Family Holiday este oferta ideală!”

Gruita Ienasoiu

Situația economică a României și a Uniunii Europene, în dezbatere la UVT, în prezența unui oficial al FMI

redactia

Donație bancară pentru Institutul Inimii: cinci ventilatoare

Nora Dumitrescu

Start-up Nation 2018: S-au publicat în consultare condițiile pentru acordarea finanțării

redactia

Leave a Comment