Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Silviu Toader, noul manager al European Multisolutions Systems

Fondatorii companiei turdene specializate în aplicarea de pardoseli pe bază de răşini l-au numit pe Silviu Toader în funcţia de director general pentru România şi Ungaria al EMS Floor Group.

Delegarea managementului operaţional către executivi este o decizie pe care fondatorii Claudiu şi Marius Baciu au luat-o ca parte a strategiei de dezvoltare a grupului pe termen mediu şi lung. EMS şi-a stabilit ca, până la finalul lui 2023, să ajungă la venituri de 20 de milioane de euro, dublu faţă de 2020, şi să ajungă lider european în domeniu.

Toader a absolvit Universitatea de Construcţii din Bucureşti și are experienţă în vânzări, marketing, logistică şi dezvoltarea de business. Din noua sa poziţie, Toader va pune în aplicare strategia aprobată pentru cele două pieţe, care include extinderea portofoliului de clienţi şi dezvoltarea proiectelor existente.

După predarea atribuţiilor – proces care se va finaliza în august, Claudiu Baciu se va concentra pe alte proiecte, precum dezvoltarea primei școli de aplicatori din România, proiect cofinanţat din fonduri europene început în acest an. Managementul diviziei care operează proiectele grupului în Belgia, Luxemburg şi Franţa a fost delegat către Denis Lantin, profesionist cu experienţă de 20 de ani în reorganizare de echipe şi companii.

EMS a încheiat anul 2020 cu afaceri de 10 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent. Aceasta este o companie antreprenorială integral românească fondată în 2010, la Turda. Grupul are 140 de angajaţi şi operează în România şi pe pieţele din Belgia, Luxemburg, Franţa şi Ungaria, cu trei divizii specializate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internațional Timișoara are un nou terminal pentru Sosiri Curse Externe

Articolul următor

Oierii din zona Sălajului vor avea abator, laborator și magazin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share