IT&C Lideri si afaceri Ultimele stiri

Telekom Romania – grupul de companii cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil

Telekom Romania s-a evidenţiat în cursul anului trecut printr-o creștere semnificativă a numărului de contracte postpaid de telefonie mobilă, de 6.3%, până la 1.65 milioane, tendinţă care pare că se continuă şi în 2021.

Totodată, potrivit „Studiului de măsurare a cotelor de piață ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice”, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eșantion reprezentativ național, în ianuarie-februarie 2021 (6.000 de respondenți), Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil, raportat la baza de clienți de mobil măsurată în luna august 2019.

Pentru a le mulțumi clienților pentru încrederea acordată produselor și serviciilor companiei, Telekom lansează astăzi un nou manifest, în care clienții sunt actorii principali. Noua campanie de comunicare reprezintă maniera prin care compania a ales să-și arate aprecierea pentru clienți și pentru devotamentul acestora.

„În ultimii trei ani, eforturile noastre s-au concentrat pe a afla care sunt dorințele românilor în ceea ce privește produsele și serviciile de telecomunicații și cum putem să răspundem mai bine acestor nevoi. Le-am propus clienților produse și servicii fixe și mobile inovatoare, la un raport calitate preț care să-i mulțumească. Faptul că Telekom Romania este grupul de companii cu cel mai mare ritm de creștere al abonaților de mobil înseamnă că într-adevăr suntem un influențator în domeniul nostru de activitate, iar acest lucru ne onorează și ne determină să continuăm să investim în inovație și să abordăm noi direcții. Pentru încrederea acordată, ne-am dorit să le mulțumim clienților într-un fel unic, așa cum am făcut lucrurile în ultimii ani. Astfel, am decis ca spoturile pentru noua campanie comercială să le fie dedicate. Ei sunt pentru noi actorii principali și toată atenția noastră le este destinată”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Inovațiile pe care Telekom Romania le-a adus pe piața de telecomunicații în ultimii trei ani pot fi rezumate astfel:

Simplificarea ofertelor comerciale, introducerea conceptulului de nelimitat, abonamentul fără perioadă minimă contractuală, 100% online;

Cartela Mobil Nelimitat, pe care clienții o pot transforma printr-un proces digital ce durează mai puțin de cinci minute într-un abonament de telefonie mobilă, disponibilă în rețele de magazine Mega Image, Shop&Go și Carrefour;

Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune;

Călătorii cu avionul oferite gratuit românilor, prin parteneriatul cu Blue Air;

Smart WiFi, internet instant la priză, fără găuri și cabluri în casă;

Smart TV Stick, posibilitatea oferită clienților de a-și transforma televizorul obișnuit într-unul inteligent;

Prevenţia riscurilor şi siguranța copiilor în mediul online, prin parteneriatul cu Kaspersky.

Totodată, noul manifest continuă promisiunea de a le oferi românilor cel mai bun raport calitate preț și aduce noi oferte pentru principalele produse și servicii Telekom Romania, astfel:

Clienții care aleg să-și porteze abonamentul activ dintr-o altă rețea către abonamentul Nelimitat M, care oferă internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, vor beneficia de 50% reducere în primele 12 luni de contract, adică vor plăti doar 3,5 euro/lună, TVA inclus. La finalizarea acestei perioade, prețul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.

Cei care doresc să-și achiziționeze și un telefon performant în rate pe factură, fără avans și dobândă zero, împreună cu abonamentul Nelimitat M cu 50% reducere 12 luni, vor putea opta pentru Samsung Galaxy A02s la 5 euro/lună, Huawei P40 lite la 7 euro/lună sau Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 8 euro/lună (TVA-ul este inclus în prețurile telefoanelor).

Pentru cei care își doresc internet fix, pe care să-l poată instala singuri, fără tehnician, fără găuri în pereți și cabluri care să strice aspectul locuinței, serviciul Smart WiFi este ceea ce au nevoie. Smart WiFi este redus promoțional 50% pentru primele 3 luni, astfel clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus, pentru serviciul de internet.

Telekom vine și în ajutorul clienților care vor să-și transforme simplu și rapid televizorul obișnuit într-unul inteligent. Serviciul Smart TV Stick oferă acces la până la 72 de canale TV și permite redarea conținutului de pe smartphone pe televizor. Smart TV Stick beneficiază de o reducere de 50% pentru o lună de zile, perioadă în care clienții vor plăti doar 7,5 lei/lună, TVA inclus.

Nu în ultimul rând, clienții care se abonează la serviciile clasice de televiziune de la Telekom se vor bucura de o reducere promoțională de 50% în primele 6 luni de contract și de HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Ofertele comerciale sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni și sunt valabile până la data de 31.05.2021, cu posibilitate de prelungire. Mai multe informații sunt disponibile pe www.telekom.ro.

Telekom vine cu oferte speciale și în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor români, reafirmând garanția unor servicii nelimitate de comunicații.

În dorința de a-i sprijini cu cele mai bune soluții dedicate continuității afacerii, antreprenorii români care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 31 mai 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere promoțională la prețul abonamentului în primele 12 luni. Dacă doresc și telefoane în rate împreună cu abonamentul Freedom 5, antreprenorii pot opta pentru telefonul Samsung Galaxy A02s, la 8,5 euro/lună, preț total abonament plus telefon în primul an (preț fără TVA).

Related posts

Universitarii de la Babeș-Bolyai au parteneriate cu “granzii” Microsoft și Bosch

Nora Dumitrescu

Camera de Comerț Sălaj are o nouă conducere. Paul Morar, președinte

Nora Dumitrescu

The sky is the limit in Romania… or is it?

Ionut Oprea

Clădirea IPJ Cluj, reabilitată cu 19 milioane de euro din fonduri europene

Stefana Muresan

ENGIE Romania a încheiat un parteneriat cu Mercedez-Benz România pentru promovarea mobilității electrice

Papuc Irina

Eurostat: printre statele unde industria este cea mai semnificativă activitate economică

Papuc Irina

Un nou traseu Via Ferrata în Bihor

Traian Dan

Italienii de la Astaldi, pregătiți să investească minimum 400 mil. euro anul viitor, în România

Stefana Muresan

Standul comun al României, pentru prima dată la transport logistic München

Ligia Voro

Continuă pregătirea pentru cel mai mare eveniment turistic de drumeție european, care se va desfășura în Transilvania

Papuc Irina

Gran Via finalizează Timișoara 58

Papuc Irina

BearingPoint deschide cel de-al patrulea birou în România, la Iași

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] What to do and what to see in Harghita

Transilvania Business

Timflow, cel mai avansat sistem de monitorizare prin satelit a transporturilor de buștean

redactia

Autonet reia lucrările la centrul de distribuție de lângă Turda

Nora Dumitrescu

Shopping City Piatra Neamt, in portofoliul Optim PM

Ionut Oprea

Vizita E.S., domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România, la Porțile de Fier

redactia

Portland, specificații tehnice avansate în J8 Office Park, în contextul COVID-19

Papuc Irina

Euro a împlinit 20 de ani

redactia

[Enjoy Transylvania!] Brașov, Smart Administration for Smart Tourism

Transilvania Business

Schema de granturi mici, lansată de Ministerul Mediului. Buget de 1 milion de euro

Ion Surdu

Marii investitori din IT, atrași cu proiectele Clujului

Stefana Muresan

Romania looks like one of the most promising upcoming emerging markets, particularly for real estate investment

redactia

Globalworth begins construction of Constanta Business Park, the largest mixed-use park in Romania

Papuc Irina

Leave a Comment