Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jumătate dintre banii Sălajului se vor duce pe investiții

Consiliul Județean (CJ) Sălaj își propune pentru 2021 un buget de 293 de milioane de lei, cu 80 de milioane mai mare decât în 2020 (+37,9%) și cu 61 de milioane peste cel din 2019 (+26,3%). În acest an, 53,4% din totalul bugetului consolidat se va îndrepta către investiții.

“În ultimii ani, la partea de cheltuieli de dezvoltare, nivelul atins nu a fost unul mulțumitor. În 2021, însă, am stabilit obiective clare pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale sălăjenilor și vom depune toate eforturile pentru a realiza cât mai mult din ce ne-am propus.

Anul acesta, dezvoltarea primează. Mă refer, aici, la reabilitarea și modernizarea rețelei de drumuri județene, la îmbunătățirea calității și accesibilității serviciilor medicale pentru pacienți, dar și la investițiile în amenajarea caselor de tip familial, care să asigure bunăstarea copiilor din sistemul de protecție socială.

În an de pandemie alocăm sume consistente către investiții majore la Spitalului Județean de Urgență Zalău, pentru a dezvolta un sistem de sănătate solid și eficient. De asemenea, am analizat cu atenție toate cheltuielile care țin de instituțiile subordonate și vă asigur că nu facem risipă în ceea ce privește banul public”, a declarat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sala de sport polivalentă din Oradea va fi gata la sfârșitul lunii iulie

Articolul următor

Pentru consolidarea activității companiei și a brandului Caparol, echipa DAW Bența continuă să inoveze și să dezvolte noi proiecte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share