Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Munca într-o multinațională: 4 avantaje de neratat, pentru care merită să te angajezi la Luxoft

Te întrebi dacă un job într-o companie multinațională este alegerea potrivită pentru tine? Atunci trebuie să știi că cei aflați în căutarea unei oportunități inedite de carieră o pot găsi chiar într-o astfel de organizație.

De ce? Pentru că munca într-o companie multinațională îți oferă cel puțin patru avantaje majore, precum:

  • Oportunități de dezvoltare profesională și personală;
  • Posibilitatea de a lucra în cadrul unor proiecte diverse;
  • Oportunitatea de a interacționa cu echipe internaționale și chiar de relocare;
  • Oportunitatea de a lucra 100% remote din orice localitate din țară, chiar și după pandemie.

Compania Luxoft România oferă toate aceste beneficii angajaților săi, alături de multe altele.

 

Sute de cursuri disponibile online

Pentru că oportunitățile de dezvoltare profesională și personală reprezintă un beneficiu important atât pentru tinerii care aleg o companie, cât și pentru angajații seniori, Luxoft oferă o varietate mare de cursuri, disponibile pentru toți angajații companiei.

”Fiecare angajat Luxoft are acces la peste 300 de cursuri de programare, testare software, soft skills, analiza de business, Agile și multe altele. Tot ce are nevoie pentru a-și dezvolta abilitățile. Mai mult decat atât, la aceste cursuri pot participa și cei care nu sunt angajați în cadrul companiei. Calendarul cursurilor și taxele de participare pot fi găsite pe www.luxoft-training.ro, a declarat Alexandru Gheorghe, Marketing Manager pentru Luxoft Training Romania.

Mai mult, angajații Luxoft România au acces la programe de leadership și mentoring, dacă își doresc să coordoneze echipe.

Și pentru că mare parte dintre angajați lucrează de acasă, din diverse colțuri ale României, pentru a rămâne protejați, compania pune la dispoziție online pachetul de traininguri, facilitând astfel accesul tuturor.

 

Proiecte diverse

Compania Luxoft România dispune de un portofoliu divers de clienți, ceea ce le oferă angajaților oportunitatea de a lucra pe proiecte variate. Astfel, își îmbunătățesc cunoștințele și, în plus, nicio zi nu este la fel ca alta, pentru că mereu apar provocări noi.

În plus, programele de mobilitate internă ale organizației le permit angajaților să schimbe proiectele în care lucrează, atunci când simt nevoia să învețe altceva sau să aibă parte de noi experiențe.

 

Diversitate în echipă

Angajații Luxoft România au șansa de a interacționa în cadrul companiei cu o varietate de culturi, fie că ne gândim la echipa locală, fie că ne gândim la cea globală. În plus, compania le oferă posibilitatea de a analiza oportunitatea unei relocări în străinătate și îi susține pe angajații care iau această decizie.

 

Oportunitatea de a lucra de oriunde din țară, chiar și după pandemie

De la declanșarea pandemiei, toți angajații Luxoft România au posibilitatea de a lucra de la distanță și pot păstra această opțiune pentru totdeauna, nu doar în perioada pandemiei.

Toate aceste avantaje și multe altele stau la dispoziția tuturor angajaților Luxoft România, fără excepție. Iar reprezentanții organizației arată că pentru a ajunge în companie, contrar mitului conform căruia trebuie să ai experiență foarte mare pentru a reuși să te angajezi în industria IT, importante sunt nivelul de cunoștințe și dorința candidaților de a-și însuși altele noi, în cadrul companiei.

Toate joburile remote ale Luxoft Romania le găsești pe website-ul de cariere al companiei.

 

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Transavia – avans de peste 10% și locul 4 în clasamentul celor mai valoroase portofolii de mărci publicat de Brand Finance®

Articolul următor

Vodafone România este 100% verde

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Citeste mai mult

Beiușul va avea stadion nou

Au început lucrările de modernizare la Stadionul Municipal Beiuș. Potrivit Primăriei Beiuș, investiția, în valoare de 6,5 milioane…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
25
Share