Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aduro SRL face proiectele tehnice ale centurilor din Zona Metropolitană a Oradei

Miercuri, 14 aprilie, a fost semnat contractul cu firma SC ADURO SRL pentru realizarea Proiectelor Tehnice de Execuție pentru obiectivul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea, județul Bihor”.

Potrivit președintelui CJ Bihor, proiectele tehnice vor fi finalizate în termen de șase luni și vor depuse pentru finanțare prin Programul Operațional Regional la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR – NV). La sfârșitul acestui an se vor organiza licitațiile pentru selectarea constructorilor, iar la primăvară ar putea începe lucrările. Realizarea centurilor ar putea fi gata până în 2024.

La sfârșitul anului trecut, centurile Oșorhei (5,8 km), Nojorid (8,4 km) și Sântandrei (5 km) au fost clasificate ca drumuri județene și au fost preluate de către Consiliul Județean Bihor. Acestea vor fi construite în parteneriat cu primăriile pe raza cărora trec drumurile, respectiv Oșorhei, Nojorid și Sântandrei. Județul Bihor va beneficia de 340.000 Euro, fonduri europene, pentru proiectele tehnice. După această etapă, execuția centurilor ar urma să fie finanțată prin Programul Operațional Regional.

Valoarea contractului câștigat de SC ADURO IMPEX SRL este de 754.790,40 lei, fără TVA, și are ca obiect, pe lângă elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție pentru obiectivul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea, județul Bihor”, și realizarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Investiții (D.A.L.I.) pentru lucrarea „Reabilitare DJ767E Oșorhei-Copăcel, sector de la km 1+060 la km 13+760 (L= 12,700 km) județul Bihor”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TB 100: Orașul Sovata, noi proiecte de dezvoltare

Articolul următor

TB 100: Larix & Natürlich, tandem de succes născut și crescut la Reghin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share