București Real Estate Slider Ultimele stiri

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, energized by ENGIE Romania, 15 aprilie, online, 11.00 AM

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, energized by ENGIE Romania, are loc în 15 aprilie 2021, online de la 11.00

PRIA Urban Innovation & E-Mobility Conference un eveniment naţional organizat de PRIAevents, cu energie oferită de ENGIE Romania, este o platformă importantă pentru discuții aprofundate între administrațiile locale, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, specialiști în urbanism, tehnologie și servicii la nivel național și internațional, dar și lideri ai comunității. Ei vor evidenția aspecte legate de cercetare și vor da exemple de proiecte care ajută la crearea unor comunități urbane mai rezistente, durabile și sănătoase, la transformarea orașelor în orașe inovatoare ale viitorului.

Conferința PRIA Urban Innovation & E-Mobility va avea loc online, atât pe Facebook PRIAevents, cât și pe o platformă online dedicată evenimentelor, reunind companii și lideri la nivel central și local, reprezentanți ai societății civile și mass media din orașe aflate în continuă dezvoltare, precum: București, Cluj, Iași, Sibiu, Brașov, Oradea, Buzău, Timișoara, care acordă o importanță deosebită proiectelor de transformare a orașelor și a vieţii de afaceri a acestora.

Evenimentul se va concentra asupra punctelor de discuție importante pentru mediul urban – mobilitate, energie, tehnologie, mediu, construc&real estate și infrastructură.

Din partea ENGIE Romania, au acceptat invitația de a fi lectori la eveniment:

Octav Baciu – Coordonator proiecte green & tech ENGIE Romania

Octav Baciu s-a alăturat echipei New Horizons din cadrul ENGIE Romania în anul 2019, pe poziția de Coordonator proiecte Green & Tech. Preocupat de noutate și tehnologie, Octav este implicat în dezvoltarea produselor și proiectelor noi, inclusiv green mobility & green energy.

Cotiso Lascu Manager proiect GNCV ENGIE Romania

Cotiso Lascu face parte din echipa Complex Solutions & Assets – New Business din cadrul ENGIE Romania din anul 2019, fiind implicat în dezvoltarea proiectelor companiei din domeniul producției de combustibili alternativi – gaze naturale comprimate (GNC). Cotiso are un background educațional economic, fiind marketer și având experienţă în domeniul product management and development pentru servicii tehnice, project management și vânzare de energie (gaze naturale și energie electrică).

Angajamentul ENGIE este de a fi lider în tranziția către o economie cu un impact neutru asupra mediului înconjurător, o tendinţa globală caracterizată prin dezvoltarea de energie curată, reducerea consumului de energie ca urmare a implementării măsurilor de eficientă energetică și a digitalizarii informațiilor.

În acest scop, ENGIE dezvoltă soluții integrate, inteligente, eficiente energetic pentru clienții săi. Două dintre aceste soluţii, cea de mobilitate electrică și cea de utilizare a gazului natural comprimat, vor fi prezentate în cadrul Pria Urban Innovation& E – Mobility.

 

ENGIE e-XPLORE Business, soluţia integrată de mobilitate electrică de la ENGIE Romania

Ȋn contextul accelerării tranziţiei către surse de energie cu un impact minim asupra mediului și al utilizării pe scară din ce în ce mai largă a tehnologiilor din domeniul energiei regenerabile, încorporarea soluţiilor verzi într-un model de business poate reduce costurile operaționale și diminua amprenta de carbon. Tot mai mulți consumatori aleg tranzitia către neutralitatea emisiilor de carbon, iar ENGIE Romania este alături de ei pentru a-i susține în acest demers.

 

Gazul natural comprimat pentru vehicule, ecologic, economic, sustenabil

În contextul preocupării tot mai accentuate de a proteja mediul înconjurător și de a contribui la reducerea emisiilor de carbon şi a noxelor generate de transportul rutier, ENGIE Romania dezvoltă soluții inovatoare şi optime pentru sectorul transporturilor: gazul natural comprimat pentru vehicule (GNC).

Datorită eficienţei energetice pe care o oferă această tehnologie, clienţii pot obţine economii substanţiale pentru flote din domenii variate de activitate, contribuind în același timp la reducerea semnificativă a nivelului general al emisiilor de carbon și a poluării atmosferice.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Urban Innovation & E-Mobility şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe https://priaevents.ro/pria-urban-innovatione-mobility-2021/.

Related posts

Grupul Teraplast, ”profitabil în ciuda contextului nefavorabil”

Stefana Muresan

Summit-ul din Sibiu va decide Strategia Uniunii Europene 2019-2024

Stefana Muresan

FOTO: Cea mai mare fabrică de nutrețuri din România la Sânpaul, după 15,6 mil. euro investiți

Ligia Voro

CBRE lansează servicii omnichannel de retail și industrial

Transilvania Business

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Povestea vinului (2) Podgoria Jidvei

Transilvania Business

Universitatea Iuliu Hațieganu va avea centru de cercetare de 6 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Prezența mai multor companii din Fortune Global 500 în CEE va crește cererea pentru spații imobiliare

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Transilvania Business

La Blaj a fost inaugurată noua clădire administrativă a companiei Bosch

Papuc Irina

Asociația Dăruiește Viață, Deloitte, Impact Hub și Junior Achievement Romania sunt câștigătorii Trofeelor CCIFER Business Challenges 2020

Nicolae Pop

Cu un an înainte de Centenar, toate unitățile de cazare din Alba Iulia, rezervate în totalitate!

Stefana Muresan

Peste 12 ore, Energynomics organizează online Energy Strategy Summit 2020

Ligia Voro

PRIA UNFAIR COMPETITION România 2020: live, 22 iulie

Papuc Irina

Cota aplicată veniturilor brokerilor de asigurare, înjumătăţită

Stefana Muresan

Povestea se colorează mai departe. DAW Bența, celebrată la majorat printr-o Gala Aniversară

Ligia Voro

Emil Boc vrea 30 autobuze electrice, 50 troleibuze și 24 tramvaie din fonduri europene, investiții de 100 de mil. de euro

Stefana Muresan

CE: Finanțare de peste 500 de milioane de euro pentru finalizarea a 11 proiecte importante

Stefana Muresan

EuropaProperty, the short-list for the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Cinci huburi digitale din Transilvania-Banat, aproape de rețeaua europeană

Nora Dumitrescu

Compania de Apă Someș va alimenta 11 localități din Sălaj

Nora Dumitrescu

Noutăți Rezidențiat 2019: a fost stabilită data desfășurării examenului la Medicină

Papuc Irina

Continental Anvelope extinde tehnologia de tratare a emisiilor olfactive in fabrica din Timisoara

Stefana Muresan

Made in Cluj, purtat la New-York și Los Angeles. Concepto – brandul românesc creat de două surori cu mașina de cusut a bunicii

Papuc Irina

Leave a Comment