Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consorțiile care introduc roboți în fabrici pot primi finanțări de 250.000 de euro

Transilvania Digital Innovation Hub (TDIH) Cluj va organiza o sesiune de informare pentru întreprinderile mici și mijlocii din țară interesate să participe la acest gen de finanțare europeană.

Cel de-al doilea apel de finanțare pentru hub-uri de inovare a fost deschis în aprilie. Furnizorii de tehnologie au posibilitatea să formeze consorții cu fabricile din țară și pot primi până la 248.000 de euro pentru a dezvolta soluțiile de automatizare propuse de ei, menite să inoveze industria manufacturieră din România.

În acest apel se vor selecta 15 consorții, formate din 2-3 companii, pentru a participa la un program de transfer de tehnologie al cărui scop principal este de a testa soluții de automatizare a liniei de producție prin folosirea roboților. Programul constă în  două etape.

Prima se extinde din 1 aprilie până pe 30 iunie și presupune trimiterea unei scurte propuneri, de către consorțiul format, ce se va baza pe aspecte tehnice ale experimentului de transfer al tehnologiei. După aceasta vor fi selectate două dintre cele mai bune propuneri de proiect și invitate să-și depună proiectul detaliat, în perioada iulie – septembrie 2021.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Plan de mobilitate transfrontalier pentru Maramureș

Articolul următor

Traseul Mocăniței de pe Valea Hârtibaciului se extinde după 20 de ani

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share