Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Plan de mobilitate transfrontalier pentru Maramureș

Județul Maramureș lucrează la un plan de optimizare a serviciilor și infrastructurii de transport din zona frontierei.

50 de experți, factori interesați și parteneri din cadrul proiectului Modern Border Infrastructure (MOBI) – Successful Carpathian Region – Infrastructură de graniță modernă pentru o Regiune Carpatică de succes” s-au întâlnit în sistem on-line pe tema coridoarelor de transport și a pistelor de biciclete.

“Numai printr-o colaborare strânsă cu regiunile din vecinătate putem să dezvoltăm proiecte de infrastructură coerente. Realizarea în comun, de către partenerii proiectului MOBI, a unui plan de mobilitate  transfrontalier va avea un impact major pe termen lung și va constitui baza dezvoltării viitoare a comunităților noastre”, a declarat Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș.

Proiectul vizează îmbunătățirea mobilității transfrontaliere a persoanelor și a bunurilor pentru a crea o platformă durabilă de cooperare între entități profesionale transfrontaliere de transport, în vederea optimizării serviciilor și infrastructurii de graniță în regiunile partenere.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Societatea Profesională Notarială Novalex, dinamică prin noutate

Articolul următor

Consorțiile care introduc roboți în fabrici pot primi finanțări de 250.000 de euro

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
2
Share