Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Diriguitorii fondurilor UE din Ardealul de Nord, în turneu regional

Experții Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADNRV) au întreprins un turneu în județele care fac parte din această zonă a țării pentru a pregăti viitoarele proiectele cu finanțare europeană.

Directorul general al agenției, Marcel Boloș, a participat la o întâlnire de lucru alături de reprezentanții municipiului Baia Mare, discuțiile fiind dedicate conturării portofoliului de proiecte al localității pentru perioada de programare 2021-2027.

Baia Mare implementează 33 de proiecte prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, în valoare de 102 milioane de euro. “Pregătirea din timp a proiectelor este o condiție esențială pentru accesarea și investirea banilor europeni”, a menționat fostul ministru al fondurilor europene.

Un alt oraș vizitat a fost Năsăud, pentru a completa portofoliul de proiecte pentru perioada de programare 2021-2027. Acesta derulează prin POR 2014-2020 proiecte de 12 milioane de euro. În județul Bistrița-Năsăud a fost vizitat și orașul Beclean, unde s-a modernizat o grădiniță pe bani europeni.

În Oradea, trimișii ADRNV au o întâlnire cu președintele Consiliul Județean Bihor, Ilie Bolojan. În Dej (județul Cluj), conducerea ADRNV a avut o întrevedere cu reprezentanții municipalității. Suita de vizite la autoritățile în teritoriu din județele arondate este în scopul de a  pregăti de absorbția cât mai mare a banilor europeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noua aerogară de la Ghimbav prinde contur

Articolul următor

Victorie în instanță împotriva guvernului, pentru sălile de fitness: Închiderea acestora din cauza pandemiei e discriminatorie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share