Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orașul Jibou pregătește proiecte europene de 13 milioane de euro

Reabilitatea blocurilor de locuințe și a iluminatul public, dar și modernizarea infrastructurii rutiere sunt direcțiile de dezvoltare pe care va merge localitatea sălăjeană.

Experții Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest și directorul său general, Marcel Boloș, au participat la o vizită de lucru găzduită de Primăria Jibou. Cu această ocazie, alături de reprezentanții unității administrativ teritoriale, au fost identificate proiectele prioritare pentru perioada de programare 2021-2027.

Administrația locală a arătat că prin Programul Operațional Regional 2014-2020 sunt implementate în Jibou proiecte destinate reabilitării blocurilor de locuințe, modernizării iluminatului public, a infrastructurii rutiere și educaționale a căror valoare cumulată este de 13,5 milioane de euro.

Echipa ADRNV a întreprins un turneu în județele care fac parte din această zonă a țării pentru a pregăti viitoarele proiectele cu finanțare europeană. Printre localitățile vizitate s-au mai numărat Baia Mare, Oradea, Zalău, Năsăud, Beclean, Dej.  Suita de vizite la autoritățile în teritoriu din județele arondate este în scopul de a pregăti absorbția cât mai mare a banilor europeni.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Aeroportul Charles de Gaulle, conectat cu Transilvania

Articolul următor

Brokerii din Cluj îi împing pe imobiliari pe piața de capital

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Citeste mai mult

Beiușul va avea stadion nou

Au început lucrările de modernizare la Stadionul Municipal Beiuș. Potrivit Primăriei Beiuș, investiția, în valoare de 6,5 milioane…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share