Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumul spre Mărișel va fi modernizat din banii Europei

Complexul de schi de la Mărișel va putea fi accesat printr-un drum modernizat care conectează zona montană de localitățile Someșu Rece și Gilău.  

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat licitația pentru modernizarea, cu fonduri europene, a drumului județean DJ 107P Gilău (DN1) – Someșul Rece – Mărișel – DN1R (44 km)”. Instituția a publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice anunțul de participare pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor modernizare și reabilitare a DJ 107P Gilău (DN1), data limită de depunere a ofertelor fiind 18 mai.

„Continuăm investițiile în infrastructura rutieră a județului, cu aportul semnificativ al fondurilor europene pe care am reușit să le atragem. Ne dorim, astfel, să asigurăm condiții optime de circulație pe drumurile județene dar și să susținem turismul montan din zonă, care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani”, a afirmat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Durata contractului va fi de 18 luni de la data atribuirii. Acesta are o valoare estimată de 74 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, cât și din bugetul forului administrativ județean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul introduce autobuzele fără șofer

Articolul următor

Renault Group prezintă noua sa Misiune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share