Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumul spre Mărișel va fi modernizat din banii Europei

Complexul de schi de la Mărișel va putea fi accesat printr-un drum modernizat care conectează zona montană de localitățile Someșu Rece și Gilău.  

Consiliul Județean (CJ) Cluj a demarat licitația pentru modernizarea, cu fonduri europene, a drumului județean DJ 107P Gilău (DN1) – Someșul Rece – Mărișel – DN1R (44 km)”. Instituția a publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice anunțul de participare pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor modernizare și reabilitare a DJ 107P Gilău (DN1), data limită de depunere a ofertelor fiind 18 mai.

„Continuăm investițiile în infrastructura rutieră a județului, cu aportul semnificativ al fondurilor europene pe care am reușit să le atragem. Ne dorim, astfel, să asigurăm condiții optime de circulație pe drumurile județene dar și să susținem turismul montan din zonă, care a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani”, a afirmat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Durata contractului va fi de 18 luni de la data atribuirii. Acesta are o valoare estimată de 74 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, cât și din bugetul forului administrativ județean.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul introduce autobuzele fără șofer

Articolul următor

Renault Group prezintă noua sa Misiune

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
4
Share