Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Safety Broker, asistată digital de Life Is Hard

Compania de brokeraj în asigurări și Life Is Hard (LIH) Cluj au încheiat un parteneriat strategic pentru investiții în digitalizare, începând din 2021.

Safety Broker va beneficia de noi dezvoltări software pentru instrumente digitale care să faciliteze accesul consumatorilor la servicii de asigurări. În cadrul parteneriatului, valoarea contractului se ridică la 2,7 milioane de lei, care include utilizarea platformei 24 Broker. Parteneriatul vizează proiecte de digitalizare pe care cele două companii le vor derula: extinderea funcționalităților aplicației mobile, soluții de self-service.

“În 2021-2022, platforma 24broker.ro va beneficia de o investiție de peste 2,5 milioane de lei pentru dezvoltarea și integrarea de noi funcționalități, în ton cu trendul tehnologic al industriei de asigurări”, a declarat Erik Barna, fondator al LIH. Aceasta este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București care dezvoltă soluții de digitalizare pe mai multe verticale: asigurări, sănătate, smart city.

În 2020, prin intermediul platformei 24broker.ro s-au intermediat prime de 3 miliarde de lei, reprezentând 38% din totalul intermediat de către brokeri și 26% din piața de asigurări din România. Safety este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital privat ce operează în România și Republica Moldova și a intermediat în 2020 prime de asigurare de 119 milioane de de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muzeul Țării Crișurilor fuzionează cu Muzeul Orașului Oradea

Articolul următor

ADR Vest negociază direct la Bruxelles alocarea a peste un miliard de euro la nivelul regiunii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share