Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea

Pentru al doilea an consecutiv, Oradea își va întâmpina turiștii cu o serie de beneficii și gratuități. Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu suportul Primăriei Oradea și în parteneriat cu OTL, instituțiile muzeale din oraș, dar și cu unitățile din industria ospitalității, reia campania de gratuități pentru cei care vizitează Oradea, începând cu data de 4 mai 2021.

Prin intermediul campaniei, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, pentru minim 2 nopți consecutive, se vor putea bucura și anul acesta de următoarele beneficii:

1. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Complex cultural, precum și la obiectivele turistice din administrarea Oradea Heritage:

 • Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea;

 • Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea;

 • Memorialul „Rezistență și Represiune în Bihor”;

 • Sinagoga Neologă Sion;

 • Muzeul Art Nouveau din Casa Darvas La-Roche;

 • Muzeul Țării Crișurilor;

 • Muzeul Memorial Aurel Lazăr;

 • Muzeul Memorial Ady Endre;

 • Muzeul Memorial Iosif Vulcan.

2. Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL).

Înregistrarea participanților, generarea codurilor de gratuități și comunicarea directă între unitățile HoReCa, muzee și serverele OTL, se va face prin intermediul aplicației online – oradealifenouveau.ro. Aceasta a fost creată de Visit Oradea în parteneriat cu Oradea Tech Hub și poate fi folosită de toate unitățile de cazare din oraș.

3. Anul acesta, turiștii vor beneficia și de reduceri atractive la cafenelele și restaurantele care au răspuns propunerii de colaborare făcute de Visit Oradea.

Condiții obligatorii pentru obținerea gratuităților

 1. Ședere de minim două nopți consecutive (nu se iau în considerare nopți cumulate din perioade diferite, ale aceluiași turist).

 2. Ședere la una dintre unitățile de cazare clasificate din Oradea, partenere ale Visit Oradea în acest proiect (care au semnat protocolul de colaborare cu APTOR).

 3. Beneficiul este oferit pentru fiecare turist în parte, așadar dacă într-o cameră este cazată o familie cu un copil, toți cei trei se vor bucura de beneficii.

Perioada campaniei: 05.05.2021 – 31.12.2021.

Detalii pe www.visitoradea.com/ro/blog/oradea-cu-drag.

Până la acest moment, 12 (unsprezece) din cele 32 de unități de cazare clasificate din Oradea și-au manifestat interesul pentru a lua parte la această campanie, respectiv 9 restaurante/cafenele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Supercom preia stațiile de transfer al deșeurilor din Cluj

Articolul următor

Wizz va zbura în Sicilia de la Cluj

Citește si:
Total
0
Share