Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiectele de cultură și sport, finanțate cu 4 milioane € la Cluj-Napoca

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca anunță acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte culturale și activităţi sau acţiuni sportive pentru acest an.

Bugetul alocat pentru această sesiune în 2021 este de 18,5 milioane de lei. Finanţarea asigurată de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca poate fi de maximum 90% din totalul proiectului. Depunerea dosarelor cu proiectele de finanţare nerambursabilă se va face în perioada 7 mai – 7 iunie, la Registratura Primăriei Cluj-Napoca sau la primăriile de cartier din oraș.

O altă variantă de depunere este cea online pe site-ul instituției, la secțiunea administrație – servicii online – depune cereri – serviciul management proiecte sociale, culturale și sportive. Anul trecut sesiunea de finanțări nerambursabile pentru proiecte culturale s-a ridicat la 2,8 milioane de lei.

Alocările din fonduri publice s-au acordat în vederea desfăşurării unor activităţi nonprofit, care să contribuie la realizarea unor acţiuni sau programe de interes public general, regional sau local. Pentru proiectele pe domeniul social, finanțarea a fost de 71.000 de lei.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Salina își scurtează lanțul de vânzare

Articolul următor

Supercom preia stațiile de transfer al deșeurilor din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share