Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CFR Infrastructură își modernizează liniile ferate din regionale

Societatea feroviară de stat va achiziționa traverse noi de beton pentru regionalele sale din Timișoara, Brașov și Cluj, în cadrul unui contract de aproape 100 de milioane de euro.

CFR SA, compania care operează rețeaua de căi ferate din România, a lansat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice o licitație cu o valoare maximală de 417 de milioane de lei pentru un contract cadru ce presupune cumpărarea a până la 1,5 milioane de traverse de beton.

Potrivit regulamentului Autorității pentru Reglementare în Domeniul Feroviar, 1.600 de traverse, în medie intră la un kilometru de linie, ceea ce ar însemna că, la valoarea maximală a achiziției, 937 km de cale ferată ar urma fie reabilitați până în 2025, potrivit Economedia.

Durata contractului este de patru ani, fiind împărțit în contracte subsecvente, care presupun achiziționarea a cel puțin 40.000 de traverse într-o singură tranșă. Marfa va fi livrată la mai multe sucursale, inclusiv la București, Craiova, Iași, Galați sau Constanța.

La evaluarea ofertelor, componenta financiară (prețul) va conta în proporție de 85%, restul fiind acordat pentru termenul de garanție. Finanțarea va fi asigurată de la bugetul de stat. Ofertele se deschid în 14 iunie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companii din Banat și Transilvania, partenere într-un proiect de inovare

Articolul următor

Castelul Teleki, reabilitat cu 7 milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share