Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vodafone – venituri mai mici cu 1,5%

Vodafone România a anunțat principalii indicatori financiari pentru anul financiar încheiat la 31 martie 2021, potrivit rezultatelor raportate de Vodafone Group Plc.

Veniturile din servicii se află la valoarea de 801 milioane de euro. În comparație cu perioada similară a anului trecut, veniturile din servicii în baza organică au înregistrat o scădere de 1,5%.

Baza de clienți a Vodafone România a atins valoarea de 11,1 milioane de clienți la 31 martie 2021.

Ultimul an financiar, care a coincis și cu anul pandemic, a fost ca niciun altul: provocări neașteptate, oportunități de accelerare a digitalizării, lecții de învățat, oportunități de a demonstra reziliența rețelei de telecomunicații și rolul său critic mai important ca oricând. Cred că toți ne-am întrebat, cel puțin o dată, pe parcursul acestui an cum am fi făcut față într-un context similar acum 20 de ani. Și răspunsul sincer pe care îl știm cu toții este că nimic nu ar fi funcționat bine dacă rețelele de comunicații electronice nu ar fi susținut pe deplin tot ceea ce trebuia să facem ca societate, companii și persoane fizice. Am fi resimțit un impact în viețile cotidiene, de la modul în care ne-am fi petrecut timpul liber, până la accesul mai puțin stabil la resurse educaționale online și conexiuni de bună calitate pentru a putea continua să lucram de acasă. Vodafone a confirmat încă o data angajamentul de a conecta societatea românească, am făcut eforturi extraordinare de a conecta sute de școli peste noapte, am fost capabili să livrăm într-un timp foarte scurt sute de mii de tablete pentru a putea asigura acces la educația digitală pentru cât mai mulți copii posibil”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 650 de km de drumuri județene vor fi modernizate în județul Arad

Articolul următor

TB 100: Dürkopp Adler România, start bun în 2021    

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share