Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afaceri de 88 de milioane de lei în 2020 pentru Spitalul Sf. Constantin din Brașov

Spitalul Sf. Constantin din Braşov, una dintre principalele unităţi medicale private din ţară, înfiinţată în 2011, a ajuns la afaceri de 88 milioane de lei în 2020, după o creştere de 42% faţă de anul anterior, potrivit bizbrasov.ro.

În ultimii doi ani, în 2019 şi 2020, compania a investit în total mai bine de 22 milioane de lei, după ce din 2016 au fost demarate investiţiile pentru extinderea spitalului din Braşov într-o nouă clădire. Investiţia totală a fost de circa 17-18 milioane de euro.

Pentru anul acesta, compania estimează afaceri de 120 milioane lei, ceea ce ar marca depăşirea pentru prima dată a acestui prag şi o creştere de 36% a afacerilor, la un deceniu de la înfiinţare, mai scrie sursa citată.

Precizăm că Spitalul Sf. Constantin se întinde pe o suprafaţă de 3.500 mp. Unitatea medicală este controlată indirect de Mihai Miron, antreprenorul care deţine Ropharma, unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice de pe piaţa locală. Unitatea medicală este prima investiţie a antreprenorului român pe piaţa privată de servicii medicale.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Foto: Ignat Brewery

TB 100: Noah, berea cu povești nefiltrate  

Articolul următor

TB 100: Un deceniu a trecut repede. Și primele 100 de ediții

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
2
Share