Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Flodor Transcom SRL a realizat 70% din lucrările la Autogara Marghita

Autogara Marghita este într-un stadiu avansat de execuție. Începute în 11 martie, lucrările au ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 70%. Dacă va fi menținut același ritm, autogara ar putea fi gata înainte de termen, între finalul lunii iunie și prima săptămână a lunii iulie.

Autogara va fi compusă din două corpuri. Primul, cu o suprafață de 105 mp, va avea o zonă de așteptare (20-30 de persoane), punct de vânzare bilete și informare (accesibil din două direcții – exterior și interior) și grupuri sanitare. În plus, va exista un chioșc, un vestiar pentru personal și o cameră tehnică/întreținere. În zona de așteptare va fi amplasat un afișaj electronic pentru sosiri/plecări și un sistem de sonorizare.

Cea de-a doua construcție este reprezentată de peronul de așteptare care va avea o copertină acoperită cu o suprafață de 272 mp. Și aici va fi amplasat un afișaj electronic și un sistem de sonorizare, precum și un sistem de supraveghere video.

Valoarea contractului este de 914.190,35 lei, fără TVA, termenul de execuție a fiind stabilit la 5 luni. .Investiția este realizată de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) și prin Compartimentul Transport din cadrul Direcției Arhitect Șef a CJ Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Mulți Ani Fundației Pro Economica!

Articolul următor

Evalstar Serv SRL este în grafic cu lucrările de execuție la Autogara Beiuș

Citește si:
Citeste mai mult

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității.  Primăria…
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share