Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Castigatorii Romanian Top Hotel Awards 2021

Industria hoteliera a fost afectata puternic de pandemia Covid-19, cele mai multe dintre afaceri fiind fortate sa se adapteze contextului actual cu grad ridicat de incertitudine pentru o perioada de timp necunoscuta.
Dupa un an de provocari fara precedent, Evensys a reunit industria la TopHotel Awards 2021, intr-o editie speciala pentru a onora curajul de a incepe si continua investitiile in industria ospitalitatii, dar si pentru a premia echipele si persoanele care au inspirat si perseverat, avand curajul sa incerce ceva nou si sa se implice intr-un mod diferit si pozitiv in perioada ianuarie 2020-mai 2021.

Evenimentul a reunit hotelurile si comunitatea turismului romanesc pentru a le rasplati si a oferi recunoastere muncii si eforturilor depuse in ultimele luni, premiile fiind acordate si in cadrul unei conferinte organizate intre 27-28 mai 2021.

HOTELS & INVESTMENT

  • Hotel Opening of the Year

    Categoria se adreseaza hotelurilor noi, inaugurate in perioada ianuarie 2020 – mai 2021.

  • Best Upgrade for a Hotel

    Categorie deschisa hotelurilor deja existente pe piata inainte de 2020 si care in timpul pandemiei au facut investiti majore in renovare.

  • Transaction of the Year

    Categoria isi propune sa premieze cele mai indraznete si curajoase tranzactii in domeniul hotelier facute in ultimele 18 luni.

  • Best Investment in Tourism Industry (other than hotel)

    Categorie deschisa celor care au vazut potentialul diverselor zone turistice din Romania si au investit in ultimele 18 luni in pensiuni, crame sau alte locatii care au contribuit la pastrarea specificului local si oferirea de experiente unice turistilor. La aceasta categorie nu se incadreaza investitiile in hoteluri.

  • Best Hotel Design

    Categoria vizeaza sa premieze cel mai inovator concept de design (interior si exterior) al unui hotel dintre cele inaugurate in perioada ianuarie 2020 – mai 2021.

  • Best Investment in Innovation and Technology

    La aceasta categorie sunt premiate hotelurile care au reusit in ultimele luni sa se adapteze in timp real la mediul online si sa se foloseasca de toate instrumentele digitale pentru a fi aproape si a oferi cele mai bune conditii clientiilor lor.

TOURISM

BUSINESS AND PROFESSIONAL EXCELLENCE

Special

  • Most Courageous Initiative in Airline Industry

    Premiul ofera recunoastere pentru a investi in dezvoltarea flotei intr-o perioada in care zborurile comerciale au fost limitate

  • Best Industry Partnership Initiative

    Premiul ofera recunoastere pentru initativa de a reuni organizatiile si asociatiile din domeniu cu scopul de a sprijini si dezvolta sectorul turistic din Romania

  • Personality of the Year

    Premiul ofera recunoastere eforturilor depuse in cadrul actiunilor de reprezentare in fata autoritatilor si sprijinire a industriei ospitalitatii

    • Daniel Mischie
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul vrea iluminat ecoeficient în zona industrială vest a orașului

Articolul următor

ABSL FDI Forum Talent Boosting Investments

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share