Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiul vrea iluminat ecoeficient în zona industrială vest a orașului

Autoritățile locale din Sibiu au lansat săptămâna aceasta o procedură de achiziție a unui sistem modern de iluminat – unul ecoeficient.

“Zona Industrială Vest se extinde constant și cu pași siguri, un semn bun pentru locația economică Sibiu. Prin urmare, este necesar ca investițiile publice în viabilizarea și modernizarea zonei să țină pasul. Pe lângă lucrările la străzi pe care le continuăm, am pornit procedura de achiziție pentru modernizarea iluminatului public în zonă, urmând să montăm corpuri de iluminat eficiente energetic, conectate la sistemul inteligent de telegestiune”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Procedura lansată în această săptămână are ca scop achiziția execuției lucrărilor de amenajare a unui sistem modern de iluminat public, ecoeficient pe străzile Salzburg, Monaco, Barcelona, Turda, Lyon, Europa Unită, Milano, Munchen și Florian Rieger.

Lucrarea estimată ca valoare la 7 milioane de lei presupune realizarea rețelei subterane de alimentare cu energie electrică; montarea punctelor de aprindere; instalarea a 217 stâlpi metalici; montarea a 256 de corpuri de iluminat cu LED; instalarea sistemului inteligent de management prin telegestiune a iluminatului.

După semnarea contractului, firma care va fi contractată are la dispoziție 8 luni pentru a realiza această lucrare și pentru a pune în funcțiune noul sistem de iluminat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Agriculturii vrea să reglementeze produsele apicole

Articolul următor

Castigatorii Romanian Top Hotel Awards 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share