Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nord Conforest își pregătește în șantier viitorii meseriași

Compania clujeană Nord Conforest a încheiat primul stagiu dintr-un proiect de practică și orientare profesională în construcții pentru elevii din Regiunea Nord-Vest (RNV) cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

La program au participat elevi de clasa a XI-a, de la Liceul Tehnologic Mihai Viteazu din Zalău (județul Sălaj), pe care conducerea companiei îi vrea ca angajați după finalizarea studiilor. Obiectivul propus este creșterea capacității de integrare pe piața muncii pentru 185 de tineri prin implicarea într-un program de consiliere și de orientare profesională care să nu permită discriminări și să promoveze egalitatea de șanse.

Pe durata practicii elevii au beneficiat, în afara de experiența în șantier, de masă, cazare, orientare și consiliere profesională, plus o bursă în bani la finalizarea stagiului. Ei trebuiau să fie la un liceu, școală profesională sau postliceală cu profil în construcții și să aibă domiciliul în RNV (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj).

Nord Conforest este o societate cu capital privat a cărei activitate constă în execuția de lucrări de construcții atât în zona Transilvaniei, cât și în România. Activitatea sa s-a dezvoltat de la construcții forestiere la lucrări de construcții civile și industriale, drumuri și poduri, lucrări hidrotehnice și de consolidare.

Compania dispune de o stație de betoane în Cluj-Napoca, de o stație de asfalt și emulsie bituminoasă în comuna clujeană Bonțida, și este dotată cu utilaje de construcții, automacarale, instalații de forat și mijloace de transport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Canalele de irigații devin producătoare de energie

Articolul următor

Fermierii sălăjeni se orientează spre piața Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share