Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rombat îl susține pe Simone Tempestini în Campionatul European de Raliuri

De 5 ori campion al României la raliuri și campion mondial la juniori, pilotul va fi susținut de compania Rombat în provocarea sa de a reprezenta țara în aceasta prestigioasa competiție.

In perioada 18-20 iunie, Simone Tempestini va participa la etapa din Polonia din Campionatul European. În acest sezon Campionatul debutează in Polonia, iar apoi urmează: Rally Liepaja (Letonia), Rally Roma di Capitale (Italia), Barum Rally Zlin (Cehia), Azores Rallye (Portugalia), Rally Serras de Fafe (Portugalia), Rally Hungary și Raliul Insulelor Canare (Spania).

Sportivul a mai participat la Raliul Poloniei de 5 ori, câștigând  în 2015 si in 2016,  lucru care a contribuit clar la titlul mondial câștigat în acei ani.

Simone Tempestini: „Mă bucur că Rombat este alături de noi în acest sezon. Este o perioadă dificilă pentru sport și pentru noi toți, iar sprijinul unei companii de prestigiu precum Rombat este extraordinar.

Ne dorim să participăm la cât mai multe etape și să aducem acasă rezultate bune. Sportul cu motor românesc are valori, iar eu cred că avem ceva de spus și arătat în Europa.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alin Ioaneș, CEO Rombat: „Investim în sport pentru că noi credem că orice companie responsabilă trebuie să sprijine dezvoltarea și performanța. Simone este un campion și asocierea cu el este absolut naturală. Este modalitatea noastră de a arăta că suntem pregătiți pentru orice provocare și sperăm ca această asociere să fie încă un pas în a aduce România tot mai aproape de alte titluri internaționale.”

Rombat este cel mai mare producător de baterii auto din România și este lider național încă din 1997. Compania are 40 de ani de activitate și își menține poziția de lider de piață, urmărind consolidarea poziției sale atât în Europa, cât și la nivel mondial, prin producerea bateriilor Plumb-acide, bateriile prezentului, precum și a bateriilor Litiu-Ion, bateriile viitorului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alianță pentru digitalizarea producătorilor locali

Articolul următor

Cum rezolvăm problema încălzirii iarna viitoare?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share