Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chinezii de la HiSpeed Group, interesați să investească la Cluj

Una dintre cele mai mari companii din Provincia Shandong (China), HiSpeed Group, și-a manifestat interesul de a investi în infrastructura de transport și în construcții, la nivelul județului Cluj.

Zhang Jianchao, director pe Europa al companiei din provincia înfrățită cu Clujul, a venit pentru prima oară aici pentru identificarea și materializarea de proiecte de investiții reciproc avantajoase, a relatat vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Marius Mînzat.

„Ne bucură faptul că noi investitori sunt interesați să dezvolte afaceri profitabile în capitala Ardealului și cel mai dinamic oraș din țară. Suntem deschiși spre acele colaborări care pun în evidență toate avantajele de care dispune județul nostru, cu atât mai mult cu cât experiența și expertiza chinezilor ne pot fi de un real folos”, consideră oficialul clujean.

Acesta a prezentat investitorului chinez potențialul economic şi investiţional al judeţului, precum și principalele proiecte aflate în derulare la nivelul instituției. O atenție aparte a fost acordată celor mai mari investiții în infrastructura spitalicească gestionate de forul administrativ județean – Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant.

Mînzat a vorbit și despre proiectul Spitalului Regional de Urgență Cluj, investițiile în extinderea, modernizarea și reabilitarea rețelei de drumuri județene, dar și despre proiectul Park & Ride. Investitorului chinez i-au fost prezentate oportunitățile oferite de parcurile industriale administrate de forul administrativ județean prin intermediul societății Tetarom și multiplele facilităţi pe care ele le oferă agenților economici.

Zhang Jianchao a făcut o prezentare a domeniului de activitate a HiSpeed, una dintre cele mai mari companii din Shandong. Acesta și-a manifestat interesul față de proiectele de investiții gestionate de CJ Cluj, în principal în domeniile care vizează infrastructura de transport și construcțiile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Baia Mare vrea linie ferată pe traseul Ucraina – Polonia

Articolul următor

Fondatorul UiPath, doctor honoris causa la "Babeș-Bolyai"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share