Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Micii producători din Cluj își mută standurile la Mediaș

Consiliul Județean (CJ) Cluj și Primăria Mediaș vor organiza, în perioada 25-27 iunie, în Piața Regele Ferdinand I din Mediaș, piața volantă „Produs de Cluj”.

„Mediașul este una din destinațiile noastre preferate. Suntem aici pentru a cincea oară, de fiecare dată am fost bine primiți. Faptul că reușim să organizăm asemenea evenimente este un semnal bun pentru economia locală, dar și dovada faptului că seriozitatea partenerilor noștri și calitatea produselor pe care le oferă sunt apreciate de tot mai mulți români.

În ciuda restricțiilor impuse de situația epidemiologică, noi am reușit să ne îndeplinim rolul de factor de sprijin pentru micii întreprinzători și să oferim cunoscătorilor preparatele alimentare tradiționale și obiectele de artizanat pe care și le doresc”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

La piața volantă vor fi prezenți mici întreprinzători privați care dezvoltă afaceri de familie şi oferă spre vânzare mărfuri din producție proprie. Vizitatorii vor avea ocazia să cumpere costume populare, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie, jucării ori produse cosmetice.

Gurmanzii vor avea la dispoziție produse din carne, lactate, gemuri preparate după rețete tradiționale, miere de albine, turtă dulce, pâine și ciocolată de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, produse din lavandă. În incintă vor fi respectate regulile igienico-sanitare impuse de legislație: culoare distincte de intrare și ieșire, dezinfectanți la fiecare stand, obligativitatea purtării măștii de protecție.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Donație de echipamente de la Techtex pentru spitalele din Basarabia

Articolul următor

Băile Figa intră în luptă cu Therme și Nymphaea

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share