Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șeful Sălajului a vizitat laminorul de la Silcotub

Președintele TenarisSilcotub România, Mihaela Popescu, l-a invitat pe șeful Consiliului Județean (CJ), Dinu Iancu-Sălăjanu, să viziteze secția laminare continuă a unității de producție a țevilor din Zalău.

Întâlnirea a continuat, la Tenaris University, cu o prezentare a inițiativelor prin care compania cu fabrică în Sălaj a ales să se implice și să susțină comunitatea locală. “TenarisSilcotub a dovedit în nenumărate rânduri că este o companie implicată activ în comunitate.

Educația, sănătatea și cultura sunt principalele domenii spre care și-a îndreptat atenția și în care a investit masiv, devenind un model în abordarea responsabilității sociale. Îmi doresc să construim un parteneriat și mai puternic, bazat pe dialog, care să permită derularea de proiecte comune, cu impact major în comunitate”, a declarat președintele CJ Sălaj.

Compania de țevi a obținut recent două premii la Sustainability Awards Gala, organizată la București. Sistemul de economie circulară prin care se recuperează 100% deșeurile de fier rezultate din procesele de producție s-a clasat pe locul I la categoria “Game Changers in Sustainability” și pe locul III la categoria “Sustainability Front Runners in the Industry”.

„Ne dorim să găsim continuu soluții inovatoare pentru gestionarea corectă a resurselor naturale și să avem o gândire orientată spre valorificare și reciclare. Practicăm aceste concepte în mod activ și aceste recunoașteri ne motivează să atingem noi obiective” afirmă Anca Sălăjan, director sănătate, securitate în muncă și mediu la Tenaris România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Interviu despre Chirurgia Orală şi Maxilo-Facială cu conf. univ. Dr. Horaţiu Rotar

Articolul următor

Donație de echipamente de la Techtex pentru spitalele din Basarabia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share