Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eberspächer devine Purem by Eberspächer

smacap_Bright

TRANSILVANIA BUSINESS: O nouă siglă, o nouă conducere, o modificare de nume pentru Eberspächer. Ce semnifică acest lucru? Ce ar trebui să înțeleagă partenerii companiei din aceste modificări?

Purem by Eberspächer: Grupul Eberspächer răspunde activ la transformarea industriei auto și consolidează astfel independența operațională a diviziei sale de tehnologie a evacuării. Expertiza noastră în tratarea ulterioară a gazelor de eșapament va fi reprezentată pe piață sub marca Purem by Eberspächer. Ca specialist în tehnologia de evacuare și soluții acustice, obiectivul nostru este mobilitatea curată și silențioasă. Ne urmărim pilonii strategici: Mobilitate curată, Soluții inteligente și Oameni dedicați. Suntem un partener de încredere pentru toți producătorii auto cunoscuți din întreaga lume și inspirăm prin inovații și calitate la standardele cele mai înalte. În această călătorie de transformare ne bazăm în continuare pe Dr. Thomas Waldhier în calitate de CEO și echipa sa de management. Grupul Eberspächer va rămâne proprietarul Purem by Eberspächer. Pentru fabrica noastră din Oradea suntem bucuroși că am găsit un nou manager de fabrică. Sorin Ghiță aduce o experiență vastă și suntem încrezători că împreună vom continua operațiunile noastre de succes la fața locului.

Cu ce gânduri ați venit la conducerea companiei?

Sebastian Ghiță

SEBASTIAN GHIȚĂ: Competitivitatea într-un mediu volatil, acesta este obiectivul meu principal. Pentru a atinge un obiectiv atât de provocator, sunt foarte susținut de modelul nostru de competență Purem by Eberspächer bazat pe patru piloni solizi: colaborare, adaptabilitate, orientare către rezultat și nu în ultimul rând TRĂIEȘTE VALORILE NOASTRE.

Anul 2020 a fost unul greu pentru industria de automotive. Anul 2021 vine cu noi provocări. Ce învățăminte a tras Eberspächer de pe urma crizei de Covid-19?

SEBASTIAN GHIȚĂ: Avem o echipă dedicată care a stăpânit provocările împreună. Sănătatea și siguranța angajaților noștri a fost și este în continuare prioritatea noastră principală. Prin urmare, avem o echipă globală de criză care definește măsuri pentru sănătate și siguranță și echipe locale pentru site-urile noastre din întreaga lume, care se asigură că toate cerințele legale și măsurile de siguranță sunt în vigoare. Măsurile variază, de exemplu, de la distanța și regulile de igienă, furnizarea și purtarea măștilor, strategiile de testare intensivă până la munca mobilă pentru a limita riscurile de infecții potențiale acolo unde este posibil. În fabrica noastră din Oradea am oferit și posibilitatea de a fi vaccinați atât angajaților noștri cât și familiilor acestora.

În Europa și în lume se pune un tot mai mare accent pe energia verde, pe protecția mediului. Cum își adaptează Eberspächer produsele la noile cerințe de mediu?

SEBASTIAN GHIȚĂ: Scopul Purem by Eberspächer este de a aduce o contribuție semnificativă la mobilitatea curată și liniștită de astăzi și de mâine. La urma urmei, motoarele cu ardere optimizate și acționările alternative vor juca un rol important în tranziția de mobilitate care urmează să aibă loc. Portofoliul include sisteme de evacuare și acustice pentru autoturisme, CV-uri și vehicule off-road care contribuie la îmbunătățirea calității aerului și la reducerea zgomotului. Pentru a îndeplini viitoarele standarde de emisii, compania lucrează deja la soluții pentru industria auto. O componentă cheie este viitorul standard Euro 7 pentru a reduce în continuare nivelurile de emisii. Un obiectiv al cercetării este posibilitatea de a aduce ramificația sistemului de evacuare la temperatura de funcționare imediat după pornirea motorului. Acest lucru se datorează faptului că o mare parte din emisiile poluante apar în timpul fazei de pornire la rece. Primul produs dezvoltat în acest scop este încălzitorul lamelar EHC. Preîncălzește ramura sistemului de evacuare separat. Odată cu acest lucru și cu evoluțiile ulterioare din grupul de produse Active Heating Solutions, Purem by Eberspächer se poziționează ca un furnizor cheie pentru următoarea generație de conversie a emisiilor de evacuare. Pentru standarde globale precum EPA Tier 3, China 6 sau Bharat VI, compania produce și sisteme de ultimă generație. Cu componente care reduc, de asemenea, greutatea sau consumul de combustibil și, astfel, emisiile de CO2, compania lucrează în mod constant către mobilitatea curată de mâine.

Identificarea și atragerea forței de muncă calificate este o provocare pentru toate companiile din Oradea. Cum face față Eberspächer acestei provocări?

SEBASTIAN GHIȚĂ: Într-adevăr, concurența pentru atragerea și retenția personalului calificat este intensă și mai mare decât în multe alte industrii din Oradea. Cu toate acestea, datorită concentrării noastre continue asupra nevoilor și dezvoltării oamenilor, a mediului nostru de lucru atractiv, suntem capabili să alegem cei mai buni candidați.

Mai multe informații despre Purem by Eberspächer: www.purem.com.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Științele Economice din Cluj, în European Foundation for Management Development

Articolul următor

Peste un milion de euro pentru afaceri noi, în Timiș. Banii sunt nerambursabili

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share