Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lugojul va asigura cosirea ierbii din oraș cu muncitori din Sri Lanka

Lucrările la spațiile verzi din Lugoj se vor executa cu lucrători care provin din Sri Lanka, a anunțat primarul municipiului timișean. Pentru a asigura curățenia în oraș și a realiza tăierea vegetației excesive, administrația lugojeană a semnat un contract o firmă care are mulți angajați asiatici. În prezent, municipalitatea are doar șase muncitori care să se ocupe de problemă și este evident că aceștia nu pot să o facă singuri.

În acest fel, a fost contractată o firmă ce are angajați muncitori veniți din statul asiatic Sri Lanka.

„Pentru malurile Timișului, am sesizat Apele Române. Dacă vegetația va crește prea mult în urma acestor cicluri repetate de căldură urmată de ploaie, vom apela din nou la o firmă, pentru că angajații de la sere sunt insuficienți. La Serviciul de Sere și Spații Verzi sunt șase angajați care tund iarba și mai putem apela, din când în când, la încă doi de la Salubritate, dar nu fac față. Și firma pe care am angajat-o are muncitori din Sri Lanka. Este o firmă din Lugoj, care a adus muncitori din Sri Lanka. Efectiv, ei se ocupă de curățenie, de dimineața până seara.”, a spus Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lucrările de reabilitare a drumului național care înlocuiește autostrada cu tuneluri pentru urși din Timiș au fost finalizate

Articolul următor

Oradea, cea mai dezvoltată infrastructură publică de stații de încărcare rapidă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share