Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fortech, principal investitor în Telios Care

Furnizorul de servicii de telemedicină Telios Care a atras o finanțare de 700.000 de euro, având ca lead investor compania Fortech, dezvoltator de soluții software din Cluj.

Cu o investiție de 400.000 de euro, Fortech devine cel mai mare investitor în Telios Care, având o participație de 9%. Această rundă de finanțare marchează lansarea oficială a Fortech Investments, divizia de investiții a Fortech Group, care va administra strategia de investiții, achiziții și parteneriere a companiei.

„Telemedicina este un domeniu important pentru inovarea în domeniul sănătății, în Europa Centrală și de Est. Urmărind evoluția Telios, credem că acum este momentul să formăm un parteneriat și să susținem creșterea companiei”, a declarat Valentin Filip, Managing Director, Product Investments, Fortech.

Odată cu această nouă rundă de finanțare, investitorii curenți și-au crescut participațiile, investind 180.000 de euro în Telios Care. În același timp, compania a reușit atragerea a încă 120.000 de euro de la noi investitori. Telios Care este o structură pe acțiuni, compusă din fondatori și investitori, printre care Transylvania Angels Network (TAN), Growceanu Angel Investment și Tech Angels, cele trei organizații implicându-se activ în atragerea noii finanțări, dar și în sprijinirea industriei de healthcare și a procesului de digitalizare.

„Telemedicina business-to-business este o zonă cu potențial solid în Europa de Est, așa cum s-a dovedit și în alte piețe. Pandemia a dat un impuls acestei industrii, oamenii văzând mult mai bine valoarea și beneficiile sale”, spune Mircea Vădan, membru al consiliului al TAN. Din noua postură, Fortech va fi un membru activ în Consiliul Consultativ, atât în zona de business, cât și în partea tehnică, implicându-se în strategia de dezvoltare a Telios. În urma acestei noi investiții, Telios Care este evaluată la 6,3 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea, cea mai dezvoltată infrastructură publică de stații de încărcare rapidă

Articolul următor

Asfalt “european” pe marile artere ale Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share