Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitorii japonezi din Ardeal, invitați la Bursa de la București

O delegație de oameni de afaceri japonezi s-a deplasat la Bursa de Valori București (BVB) pentru a lua pulsul pieței autohtone de capital.

Sediul BVB a găzduit întâlnirea Japan Business Association in Romania, iar ambasadorul Japoniei în țara noastră, Hiroshi Ueda, s-a alăturat virtual comunității JBAR. Printre participanți s-au numărat reprezentanții Makita, companie specializată în fabricarea uneltelor electrice – cel mai mare investitor direct japonez în România.

Daisuke Kudo, reprezentant al Japanese Business Club in Transylvania, a organizat această întâlnire. Radu Hanga, președintele BVB, și Andrei Rădulescu, director cercetare macroeconomică (analiză și prognoză) la Banca Transilvania Cluj, au prezentat oaspeților atât imaginea macroeconomică a pieței de capital din României, cât și perspectivele economiei țării noastre.

BVB este instituția centrală a pieței de capital din România și are rolul de a facilita fluxurile de bani între investitori – cei care au capital și doresc să investească și companii – care au nevoie de capital pentru investiții, în scopul de a se dezvolta. Principalul rol al său este de a promova investițiile în piața de capital din România.

Proiectul pilot al BVB este Fluent în Finanțe – seminarii educaționale axate pe gestionarea banilor și investiții. BVB oferă programe pentru întreprinzători, oameni de afaceri, dar și alți investitori individuali, angajați și studenți (Banii Tăi Expo, Fluent în IPOs, Invest Quest).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muzeul Apei din Cluj, sprijinit de UNESCO

Articolul următor

Turda vrea aquapark "european" de 20 milioane €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share