Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BT: Oamenii se interesează tot mai mult de bankingul la distanță

Clienții băncilor din România sunt tot mai interesați de informații despre bankingul la distanță, pe lânge cele tradiționale: conturi curente, carduri sau credite. Platforma „Întreb BT” a Băncii Transilvania a fost vizitată în prima jumătate a anului de peste 1 milion de persoane.

Potrivit băncii, numărul vizitatorilor este în creștere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă din 2020. Acestea au generat peste trei milioane de vizite, mai ales din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov. Banca mai transmite că peste 5.500 de vizitatori au intrat pe platformă, în fiecare zi, atat din Romania cat si din strainatate (Marea Britanie, Germania, Italia si Spania.

De asemenea, fata de de alţi ani, „s-a schimbat interesul privind subiectele căutate”. Astfel, vizitatorii au fost interesaţi mai ales de informaţii despre banking la distanţă, cum este aplicaţia BT Pay şi Internet şi Mobile Banking (BT24, NEO). În zona de interes sunt, de asemenea, subiecte, precum contul curent, carduri şi credite.

Prin intermediul Întreb BT, Banca Transilvania oferă din 2014 acces facil la informaţii şi contribuie astfel la incluziune şi educaţie financiară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fonduri europene atrase de ULBS pentru finanțarea a 75 de noi firme

Articolul următor

Servicii urbanistice și proceduri simplificate la Sibiu. Contract pentru implementarea sistemului GIS

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share