Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dezvoltarea urbană a Sibiului pentru următorii 9 ani: Primăria se consultă cu locuitorii orașului și cu mediul de afaceri

Primăria Sibiu a anunțat că începe procesul de consultare cu sibienii pentru elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului pentru următorii 9 ani. Documentul final trebuie să aibă ca scop definirea unei viziuni coerente pentru dezvoltarea orașului, precum și direcții și obiective concrete. Totodată, acesta va stabili un plan de acțiune și o listă de proiecte de infrastructură și până la amenajarea de noi obiective de agrement.

Împreună cu firma contractată pentru elaborarea Strategiei – SC CIVITTA Strategy & Consulting București – Primăria Sibiu invită sibienii să participe în acest demers, completând un chestionar pentru stabilirea principalelor obiective de dezvoltare ale Sibiului din punctul de vedere al comunității.

“Ne dorim un răspuns puternic din partea sibienilor pentru ca orașul să se dezvolte cât mai aproape de ceea ce comunitatea își dorește. Transmițându-ne proiectele pe care și le doresc pentru Sibiu ne va permite nouă, administrației locale, să ne îndreptăm eforturile și investițiile în respectivele direcții. Prin urmare, sibienii au cuvântul”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Chestionarul poate fi completat online, iar cei care n-au acces la internet o pot face solicitând formularul în format tipărit la Centrul de Informații pentru Cetățeni, la ghișeele Serviciului de Administrare a Domeniului Public sau la ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului, precum și la cele din sediile Primăriei.

În același timp, mediul de afaceri, considerat partenerul orașului în dezvoltarea sa, este consultat printr-un chestionar dedicat.

Chestionarele pot fi completate până în 15 august.

Mai devreme și Consiliul Județean Sibiu a lansat un sondaj – din 15 întrebări – privind prioritățile de dezvoltare pentru perioada 2021 – 2030, care poate fi completat on line, pe site-ul instituției.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitățile timișorene vor relua cursurile cu prezența fizică a studenților în sălile de studiu

Articolul următor

Utilizarea Inteligenței Artificiale în administrațiile din România, în consultare publică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share