Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comunicat finalizare proiect realizare platformă multimedia ”Ardeal24.ro” – Ziar regional online

Proiectul „Realizare platformă multimedia ”Ardeal24.ro”  – ziar regional online”, cod MySMIS 132338, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC INDEPENDENT SRL și are o valoare totală de 867.326,39 lei, din care 583.076,56 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.03.2019 – 31.07.2021.

Obiectivul general al proiectului este ”Consolidarea poziției pe piața IMM-urilor a SC INDEPENDENT SRL în domeniul competitiv al tehnologiei informațiilor și a comunicațiilor prin achiziționarea de echipamente, software și a unui sistem de energie alternativă în scopul modernizării, diversificării și extinderii serviciilor oferite.”

In cadrul proiectului au fost create 3 locuri de munca si au fost achizitionate o platforma multimedia, 27 de echipamente IT, foto, video si transmisie, precum si un sistem de panouri fotovoltaice.

 

Date de contact beneficiar

S.C. INDEPENDENT S.R.L. – reprezentant legal Makkai Claudiu,

Str. Ion I. C. Brătianu, nr. 18, Parter, Alba Iulia, județul Alba,

tel: 0723506000, Mail: claudiu@independentmedia.ro

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mutarea deciziei asupra alocării fondurilor europene la nivel regional, susținută la București

Articolul următor

Reclama “din gură în gură” în rețelele sociale, analizată de cercetătorii clujeni

Citește și:
Citeste mai mult

Clujul găzduiește Aviation-Event 2023

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC) a oferit un preambul al conferinţei internaţionale de aviaţie. Au fost prezenți…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share