Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dublă premieră Accor: Tribe și Adagio la București

Accor, lider global în domeniul ospitalității augmentate, și dezvoltatorul proiectului de tip mixed use Nest+ Basarab sunt mândri să anunțe un parteneriat care aduce o dublă premieră pentru piața ospitalității din România: hotelul Tribe Bucharest Basarab și aparthotelul Adagio Bucharest Basarab, împreună într-o singură clădire, ce se vor deschide în 2024 în București. Viitoarele hoteluri vor fi localizate în cadrul complexului de lifestyle Nest+ Basarab, lângă Podul Basarab, aproape de centru și de toate destinațiile relevante pentru afaceri și divertisment ale orașului. Hotelurile Tribe și Adagio vor fi operate de Accor în cadrul unui contract de management.

Tribe este cel mai nou brand de lifestyle al Accor, care se dezvoltă rapid în toată Europa, o experiență hotelieră cu o importantă dimensiune artistică, care îl poziționează ca lider în sectorul luxului accesibil, unde designul este un element-cheie. Noul hotel cu 85 de camere este creat pentru oaspeți și localnici, oferă spații publice surprinzătoare, un restaurant, un bar cu terasă exterioară, un perete dedicat produselor proaspete, un spațiu multifuncțional care poate fi împărțit în săli de întâlnire separate și parcare subterană. Mai mult decât atât, conceptul are, de asemenea, o piscină, o zonă de wellness și o sală de fitness care vor fi accesibile atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru comunitatea locală. Cu un design unic și inovator conceput de un designer recunoscut la nivel internațional, o identitate puternică, spații comune deschise, tehnologie de ultimă generație și servicii accesibile, acest hotel midscale de 4 stele va reprezenta ospitalitatea reinventată, pentru un stil de viață urban complet, în care democratizarea design-ului este elementul central.

Noul aparthotel Adagio va oferi 115 camere și apartamente, un living care funcționează ca recepție și lobby, o zonă pentru micul dejun, spălătorie automată pentru oaspeți și propria parcare privată subterană. Adagio este conceput pentru cei care caută confortul unui apartament cu servicii hoteliere. Adagio este un brand puternic ce oferă un spațiu de locuit mai degrabă decât o cameră de hotel, astfel încât oaspeții să aibă spațiu pentru somn, masă, relaxare și lucru. Brandul Adagio este o soluție perfectă pentru sejururile pe termen mediu și lung: intimitate, autonomie și flexibilitate.

Noile hoteluri vor fi amplasate pe strada Miron Costin, aproape de Podul Basarab și de Gara Basarab. Poziționată la doar cinci minute de mers pe jos de Gara de Nord, la șase minute de mers cu mașina de Piața Victoriei și la 10 minute de Piața Universității, kilometrul 0 al capitalei, locația este foarte convenabilă datorită accesibilității sale excelente cu trenul, autobuzul, tramvaiul și metroul.

„Conceptul revoluționar al brandului de lifestyle Tribe și confortul și căldura aparthotelului Adagio vor genera un magnetism formidabil în jurul destinației, datorită noutății lor și pentru că se adresează unor segmente de piață care nu sunt acoperite de oferta de ospitalitate existentă – hoteluri de design și stil de viață pentru nomazi contemporani și sejururi pe termen lung. Prin urmare, suntem încrezători că vor fi întâmpinate cu căldură de piață și se vor bucura de o lansare și o operare de succes.” a declarat Frank Reul, Vicepreședinte pentru Dezvoltare pentru Europa de Nord, Accor.

„Lansarea acestui proiect îndrăzneț reflectă angajamentul nostru de a aduce în București produse și servicii noi, interesante, precum și de a contribui la dezvoltarea comunității locale, prin regenerarea urbană a unei zone cu un potențial semnificativ. Parteneriatul nostru cu Accor, lider global în domeniul ospitalității, garantează calitatea produselor noastre, precum și excelența serviciilor. Echipa de profesioniști a Accor și know-how-ul global completează în mod ideal capacitățile noastre de dezvoltare și ne susțin în îndeplinirea viziunii noastre de a transforma hotelurile Tribe-Adagio într-o destinație de referință călătorii de afaceri și de leisure, precum și pentru comunitatea din proximitate.” a declarat Lucian Marinescu, Pre-Opening General Manager, Tribe Bucharest Basarab & Adagio Bucharest Basarab.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și complet integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de viață unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de coworking și multe altele.

 

DESPRE TRIBE

TRIBE a fost creat ca răspuns la un fapt simplu: astăzi, mai mult ca oricând, călătorii doresc experiențe hoteliere de înaltă calitate la prețuri accesibile. Experiența personalizată de lifestyle a brandului subliniază eficiența, flexibilitatea și confortul bazat pe design – oferind tot ce au nevoie oaspeții și nimic din ceea ce le prisosește. De la nucleele sale sociale dinamice la selecțiile sale muzicale și până la alegerea prăjiturilor de cafea locale, TRIBE își propune să surprindă călătorii și localnicii deopotrivă cu o ofertă originală, captivantă și adaptată, ce remodelează experiența tradițională a hotelului și amplifică stilul. Indiferent că este vorba despre oaspeți de afaceri sau de leisure, despre o vizită informală din proximitate sau o călătorie dintr-un loc mai îndepărtat, comunitatea TRIBE este independentă, curioasă și aventuroasă. Născut în Australia, cu proprietatea sa inaugurală localizată în Perth, TRIBE face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider mondial ce cuprinde mai mult de 5.100 de proprietăți și 10.000 de locuri de restaurante si baruri din 110 țări.

DESPRE ADAGIO APARTHOTELS

Accor introduce Adagio, aparthoteluri situate în centrele orașelor ce oferă confortul unui apartament cu servicii hoteliere pentru mai multă comoditate. Brandul a rezultat dintr-un joint-venture între AccorHotels și Pierre & Vacances Center Parcs, în 2007, și include trei produse: Adagio, midscale, modern în principalele centre urbane; Adagio access, produsul economic, inteligent și modern situat în apropierea centrelor orașelor de vârf, și Adagio premium, apartamentul hotelier de lux în destinații selecte. Rețeaua cuprinde peste 115 aparthoteluri în 13 țări.

NEST+ BASARAB

NEST + Basarab este un proiect premium de dezvoltare pentru uz mixt, situat în apropierea podului Basarab, pe străzile Petru Rares, Ioan Bianu și Miron Costin. Proiectul este dezvoltat în 4 faze și, la finalizare, va aduce pe piață 235 de apartamente și loft-uri, zone de retail, un centru de wellness și spa, parcare subterană și două hoteluri noi, Tribe și Adagio. Investiția totală în proiect depășește 50 de milioane de euro.

Fazele 1 și 2 ale dezvoltării sunt deja finalizate sub numele Petru Rareș 1259. Complexul include 165 de unități rezidențiale, spații comerciale și parcare subterană. Din motive de fluidizare a traficului, proiectul are ieșiri la trei străzi: Petru Rareș, Ioan Bianu și Miron Costin. Proiectul aduce o actualizare valoroasă a designului în zonă, prin lucrările unor companii de arhitectură renumite precum K Box, Westfouth și Fabrica de Arhitectura. Conceptul de fațade este proiectat la Paris de Aldric Beckmann Architectes. Petru Rareș Lofts reprezintă a treia fază a proiectului și este programat să înceapă anul acesta. Este un complex rezidențial tip boutique cu 70 de unități de designer care dețin semnătura AdnBa Architects.

A patra fază a proiectului Nest + Basarab este reprezentată de cele două hoteluri Accor – Tribe și Adagio, împreună într-o singură clădire, care urmează să fie deschise în 2024. Acestea vor aduce servicii și caracteristici inovatoare de ospitalitate pe piața locală, livrate de o echipă pasionată de tineri hotelieri. Echipa de design include artiști și profesioniști din Paris, București și Moscova, care lucrează împreună pentru a integra standardele unice ale produselor Tribe și Adagio, într-un stil artistic local contemporan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare librărie online din țară, fondată la Brașov, împlinește 30 de ani cu un nou logo

Articolul următor

CBRE a asistat JYSK pentru deschiderea unui nou magazin în București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share