Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festival de Cluj și criptomonedă de Sibiu: parteneriat între UNTOLD și Elrond

Doritorii de a merge la festivalul de muzică electronică UNTOLD, care se organizează la Cluj, vor putea cumpăra bilete utilizând criptomoneda EGLD, creată de Elrond Network, companie sibiană.

„Taxele de colaborare dintre cei doi parteneri vor fi decontate în EGLD și vor fi păstrate ca atare în bilanțurile Untold SRL, marcând un precedent important pentru creșterea criptomonedelor ca instrument financiar relevant în industria de divertisment”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Totodată, participanții la festival care nu cunosc prea multe despre domeniul crypto vor putea afla despre tehnologia blockchain, cum să obțină portofelul Maiar – aplicație dezvoltată de Elrond, și cum să ajungă să dețină prima lor criptomonedă.

„Tehnologia blockchain are un imens potențial pentru adunări mari de nativi digitali care pentru o scurtă perioadă de timp devin parte a unei economii hiperlocale. Anul acesta ne implicăm în achiziționarea de bilete cu EGLD și NFT-uri (non-fungible token). Așteptăm cu nerăbdare să vedem (…) o economie a festivalului care rulează pe jetoane semi-fungibile emise pe rețeaua Elrond sau artiștii care aruncă NFT-uri live pe scenă”, spune Beniamin Mincu, CEO al Elrond Network.

„Suntem încântați să lucrăm împreună cu rețeaua Elrond și să îmbinăm live-ul și digitalul într-o serie de momente unice și suntem fericiți că datorită acestui parteneriat comunitatea noastră va putea interacționa cu tehnologia blockchain de pe site-ul festivalului”, adaugă Bogdan Rădulescu, șeful Parteneriatelor și Afacerilor Noi la Festivalul UNTOLD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liziera de Lac - proiect foto adresat viitorilor rezidenți

Articolul următor

120 de liceeni participă la Tabăra de leadership pentru mediu Eco Provocarea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share