Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noutăți de la CFR Călători: Biletele pentru ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă se pot cumpăra din aplicația mobilă

Începând din 18 august 2021 este disponibilă o nouă versiune a aplicației “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”. Aceasta permite cumpărarea direct din aplicatie a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur. Aplicația este disponibilă pentru Android, iar în curând și pentru iOS.

„Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă sau retur şi relaţii incluse,” potrivit unui comunicat de presa.

Instalarea noii versiuni a aplicației mobile „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” se poate face prin accesarea acestui link sau prin căutare în Magazin Play (Ex: „bilete CFR Călători”). Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (minim Android 5.1).

CFR Călători operează 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul Henri Coandă și retur. Tariful este de 4 lei iar calatoria dureaza 20-25 de minute. Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând astfel nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.

Total
8
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 18.000 de vizitatori au trecut pragul Casei Darvas La – Roche într-un an

Articolul următor

Liziera de Lac - proiect foto adresat viitorilor rezidenți

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Floreștiului au fost anulate

Festivalul din cea mai mare comună a României ca număr de locuitori a fost blocat de autoritățile locale…
Zi de Zi știri economice:
Total
8
Share