Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorul Citadin va reface strada Titulescu din Zalău

Municipalitatea zălăuană a mobilizat echipele societății locale Citadin pentru refacerea în totalitate a străzii Nicolae Titulescu. Reabilitarea acestei străzi face parte din programul anual de investiții și este finanțată din bugetul local.

A fost turnat stratul de binder pe tot tronsonul, iar la finalul lucrărilor strada va beneficia de două straturi de covor asfaltic pe partea carosabilă (binder și uzură).

Alte lucrări vizează refacerea trotuarelor cu dale și borduri, refacerea canalizării pluviale, introducerea în subteran a cablurilor pentru iluminat public și realizarea canalizației pentru curenți slabi.

Pe de altă parte, internatul Liceului Tehnologic Mihai Viteazul a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare, datorită unui proiect finanțat din fonduri europene și accesat de municipalitate.

Dotările, în valoare de 488.382 de lei, sunt asigurate din fonduri europene, iar această sumă se adaugă celor 4,6 milioane de lei prin intermediul cărora internatul de la acest liceu a fost reabilitat și modernizat.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liber la construirea autostrăzii Suplacu de Barcău – Chiribiș

Articolul următor

Drumul expres Maramureș – Satu Mare, gestionat de o asociație comună

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Floreștiului au fost anulate

Festivalul din cea mai mare comună a României ca număr de locuitori a fost blocat de autoritățile locale…
Loading RSS Feed
Total
1
Share