Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a inaugurat primul bazin de înot didactic din Bihor

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, a fost inaugurat bazinulde înot didactic din Săcueni. Acesta este primul complex inaugurat din cele șapte din județul Bihor.

Complexul din Săcueni are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei, iar firma responsabilă de construcție este Costa Voc Impex SRL.

La inaugurare au participat: Călin Gal, vicepreședintele CJ Bihor, ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, reprezentanții Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor), reprezentanții firmei de construcții și autoritățile locale. Complexul a fost predat de ADD în administrarea Primăriei Săcueni.

Vă reamintim că mai sunt în lucru alte șase astfel de baze în Nucet, Beiuș, Ștei, Salonta, Marghita și Valea lui Mihai. Bugetul alocat pentru întreaga investiție, inclusiv cea din Săcueni, este de 35,7 milioane de lei. Cu excepția orașului Salonta, unde constructorul este SC Davinci SRL, în celelalte localități firma care execută lucrările este Costa Voc Impex SRL.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Politehniștii din Cluj cumpără echipament IT&C de 1 milion de euro

Articolul următor

Ionuț Coman, director general OPTGroup: ”Oferim soluția completă, integrată și aplicată”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share